może troche szerokie (215/45/17 przód i 225/35/17 tył)
A ja myślałem że to normalna szerokość
tylko w bmw ... w oplach 195 lub 205 to juz hardcore w bmw od takich szerokosci zaczynaja sie rozmiary opon na lato ... dla fanow opla takie wartosci kojarza sie z szerokosciami geograficznymi
duchPW [Usunity]
Wysany: 2006-08-23, 11:56
jak dla mnie kosmos - może bym tylko wydech rozmieścił po obu stronach - tak by było bardziej sportowo - poza tym totalny odlot (wygląda jak ufo )
[ Dodano: Sro Sie 23, 2006 11:57 ]
cielawe ile taczek szpachli poszło na to cudo - silnik musi się z tym strasznei męczyć
BTW - Łukasz co Ty robiłeś na tym forum - kupujesz opla?
dzizus, ale popatrzcie na ulicach, jest tego mnóstwo, kolo ma tez fajne zdjęcie normalnie na tą fure i tatusa to chyba wszystkie lachony z kraka lecą, choć nie powiem bo ta niewiasta niczego sobie
_________________ 525 e34 touring - ślicznota jakich mało
co to za temat czemu ma sluzyc
wlasnie pokazales jaki to jestes tolerancyjny...
to ze ci sie nie podoba jakas Vectra łukaszu to nie znaczy ze musisz zakladac tutaj takie tematy ;zasmiecasz forum ,nic wiecej
moze sobie nie zdajesz sprawy ale rownie dobrze ktos moze zalozyc temat i obsmiewac twojego germana
z tlumikiem od hondy ktory jak wszyscy wiedza bardzo ale to bardzo ci sie podoba i nie zmienisz go na zaden inny
_________________ Jak Ci powiedzą ze lejesz wode to powiedz ze temat jest jak rzeka
co to za temat czemu ma sluzyc
wlasnie pokazales jaki to jestes tolerancyjny...
to ze ci sie nie podoba jakas Vectra łukaszu to nie znaczy ze musisz zakladac tutaj takie tematy ;zasmiecasz forum ,nic wiecej
moze sobie nie zdajesz sprawy ale rownie dobrze ktos moze zalozyc temat i obsmiewac twojego germana
z tlumikiem od hondy ktory jak wszyscy wiedza bardzo ale to bardzo ci sie podoba i nie zmienisz go na zaden inny
Tobie to chyba ostro wrzody żołądka dokuczają, albo się chronicznie nie wysypiasz, no może jeszcze ZNP chroniczne Cię dręczy.
Kim Ty tu jesteś, żeby mi mówić, czy zaśmiecam forum czy nie.
Nawet nie jesteś klubowiczem.
Ogarnij się.
Poczytaj komentarze powyższe kolegów, a także komentarze Na SR - jak jest z czego to jest beka