Dziś jeden z moich kierowców zrobił mi niespodziankę i przywiózł mi z dojczlandii chipa firmy Fasttuning. Po sprawdzeniu do jakiego jest sterownika okazało się, że trafił w sedno pomimo że kupował na pałę. I teraz pytanie: czy ktoś z Was miał do czynienia z chipami tejże firmy? Warto toto wogóle zakładać? Na wzrost mocy nie liczę zbytnio, bo pod maską mam bociana m40b18, raczej chodzi mi o elastyczność silnika. Zna ktoś tą firmę?
Pozdro
LJ
_________________ e34 2,5Vanos
Sprzedam kilka pozostałości pomojej e30 - bliższe info - GIEŁDA
ja niema ale szfagier miał z tej firmy tez i załorzył do swojej e36 325i był na hamowni i pokazał 204 ps moment tez wzrósł ale nie pamietam o ile ale przedtam nie był nba hamowni.Ja bym zakładał
Pomg: 10 razy Doczy: 23 Lis 2004 Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2006-08-05, 00:34
ale zawsze lepiej zamontowac. ja mam 2 szt. jeden z polski ktory tylko zdejmowal odcinke a drugi przyslal mi ziomek z dojczlandi i w sumie nie widze roznicy. tez zdjal odcinke ale moze delikatnie wzrosl moment. dla mnie to i tak bajer.
oczywiscie jak bede sprzedawac beemke napisze ze mam chip niemiecki i mam okolo 200 koni dobra bajera dla laikow 8)
spoko - widać, że chłopaki z BS też miewają poczucie humoru - z braku weny twórczej odgrzewają stare tematy ... w sumie rozumiem - forum BS jest na tyle cienkie, że czasem trzeba napisać coś w jakimś fajniejszym miejscu
gdybym miał tak chudżowe forum, to też bym szukał dowartościowania
BTW - witamy serdecznie wszelkiej maści pseudokibiców
... ale LJa i jego chipsy sobie zostawcie - na pewno się Wam przyda bardziej niż nam