Jeden fotoradar znajdziecie przed miedziana góra od strony kielc jak by ktoś jechał na zakrecie przy Tumlinie
ps. No bo mnie rozerwie normalnie jak nie przyjade jutro. O której tam ktoś bedzie, gdzie sie spotkacie??
[ Dodano: 2006-07-14, 15:48 ]
A na ta Oktavie to uważajcie bo tak wogóle to dwie jeżdża chyba, w jednej mialem kiedyś przyjemnośc siedzieć ;-D
Hehe wole moja betke
Pozdro
No i byłem dzisiaj na torze ok 13 i nie było tam za dużo ludzi. Widziałem chyba Twoje autko Lukas. Ale niestety nie mialem okazji z nikim sie zapoznać
Pozdro
ps. Jak wam wogóle poszło
Organizatorem był Pancin, wszystko bylo dopiete na ostatni guzik i wszystko przebiegalo bardzo plynnie. Dosc dlugo czekalo sie na start, ale bylo to spowodowane tylko i wylacznie duza iloscia uczestnikow (ponad 60), poniewaz same starty szly bardzo plynie i sprawnie
Sam przejazd był baardzo ciekawy i zroznicowany. Były miejsca bardzo techniczne a takze na szybkosc Jednym słowem bardzo ciekawa i fajna proba.
Miłym zaskoczeniem był wynik Pawła M5. Swoją eMką na slickach objechal wszystkie 4ro napedy, Lancery EVO i Imprezy Ale niestety w generalce byłdopiero drugi, odziwo objechało go Renault Clio z baaaaardzo dobrym kierownikiem za kólkiem
Oto wyniki klasy RWD:
1) PawełM5 - M5 E34 na Sclickach
2) Felix - 320i E30 (brawo stary )
3) Buni - 330Cd E36
4) LUKAS - 325i E30
5) Morengiel Marcin - 335i E30 (M30)
6) Wert - 320i E30 (scliki i problemy techniczne z motorem)
7) Chałbiński Adam - 325i E36
Wszystkie wyniki klasowe zamieszcze gdy znajda sie one na stronie Automobilklubu Kieleckiego
Pozdrawiam i dzieki chłopaki za super zawawe
Łukasz
_________________ Nie prosta, lecz zakręt jest wyzwaniem ...
Powstał plan aby przygowtować w BMW-Klub Polska klasowe wyścigi. Wybraliśmy E30 320 i taki samochód jak na razie kupił Wieniek, Felix i ja ( niestety w ostatniej chwili musiałem zrezygnować z wyjazdu do Kielc ). Felix w swoim samochodzie jak na razie wymienił amorki ( bilstain b8 ), sprężyny H&R, wywalił wszystko co się dało ze środka, rozpórki przód i tył, zamontował szperę, zamontował stożek ( ten wlot na masce to właśnie do niego ), fotele speed, pasy, wydech, kierownica. Samochód na hamowni pokazał 136KM ( tak więc jest to 2 l ). Może wybierzemy się któegoś dnia do Wróbla jakoś wieczorkiem ( ja mogę od 18 )? Ktoś chętny? Pjeździmy w 2-3 BMW na rozecie albo jakiejś inne próbie.
Powstał plan aby przygowtować w BMW-Klub Polska klasowe wyścigi. Wybraliśmy E30 320 i taki samochód jak na razie kupił Wieniek, Felix i ja ( niestety w ostatniej chwili musiałem zrezygnować z wyjazdu do Kielc ). Felix w swoim samochodzie jak na razie wymienił amorki ( bilstain b8 ), sprężyny H&R, wywalił wszystko co się dało ze środka, rozpórki przód i tył, zamontował szperę, zamontował stożek ( ten wlot na masce to właśnie do niego ), fotele speed, pasy, wydech, kierownica. Samochód na hamowni pokazał 136KM ( tak więc jest to 2 l ). Może wybierzemy się któegoś dnia do Wróbla jakoś wieczorkiem ( ja mogę od 18 )? Ktoś chętny? Pjeździmy w 2-3 BMW na rozecie albo jakiejś inne próbie.
heyka...ja oczywsicie codzennie po 18 mam czas na taki wypad do Piotra:)
_________________ Lotus Exige 420KM/800kg
BMW E36 318is 180KM/190Nm
Co do Wróbla to proponujęzamieścic nowy wątek jesli są chętni.
Ile ceni sięWróbel
100 pln za godzine..
jak wjezdzasz w 2 lub 3 auta... cena sie dzieli przez 2 lub 3
2h idealnie starczaja na 3 samochody czyli wychodzi po 67 pln / osobe
_________________ Lotus Exige 420KM/800kg
BMW E36 318is 180KM/190Nm