bardzo ładne e34!! tylko te koła jakieś takie niepasujące do tych czarnych lamp, M-Pakietu -
za zwyczajne -z czego to? e46 czy coś w tym stylu? fajne wnętrze gdyby nie ta kierownica...
rzuć jeszcze opis....
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
Powiem wam tak auto na zywo robi niesamowite wrazenie ten kolor jest powalajacy chociaz moze tego nie widac - srodek to wogole wyczes nie wiedziałem czegos takiego nigdy w e34 podobno wyszło tego z 500 iles sztuk.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
propos felg bardzo krótko miałem takie felgi ale jedna poszła się kochać
Jest to M50B25 jak już pisałem w m-techniku cały pakiet stylistyczny od M/// w środku podsufitka i wszystko inne jest czarne fotele tez od M/// boki foteli są szyte z alcantry kolor jest to schwarz mica wsunie czarny to on jest jak jest pochmurno w słoneczne dni granatowy w fiolet wpadający zawias przód -40mm , tył -15mm z tego co szukałem po necie i w BMW to jest to seria która wyszła w liczbie 500szt w tym kolorze i pakiecie a obecne felgi 15 z E39
przypomiałem sobie ze jeszcze z ciekawych rzeczy to jest bmw hi-fi, wzmacniacz i zmieniarkana 6cd oraz 10 głosników
_________________ BYŁO 525 M-technic / AC Schnitzer Bilstein B8
JEST 525 TDS Kinderwagen
Ostatnio zmieniony przez KUKI 2006-07-11, 23:31, w całości zmieniany 1 raz
no ba..na tych 17" to robi wrazenie ale na tamtych baloniastych to dopiero musi byc komfort
aha, bez obrazy(to juz tyczy sie firmy bmw) ale tapicerka taka ala matiz,tico i lanos ale bez zadnego "ale" smigalbym bez zadnej zmiany
Bardzo ładna E34 Poszukaj tej feli 17" brakujacej bo uwazam, ze to jeden z najładniejszych wzorów, jakie bmw zrobiło w 17". Mi sie auto bardzo podoba, nawet na tych 15".
RoboCop - co chcesz od tej kierownicy akurat tez mam taką i mi sie ona akurat bardzo widzi, co prawda do serii 7 bardziej pasuje ale elegancji jej odmowic nie mozna.
A ta tapicera to zdaje sie alcantara z M5
nie podoba mi się ten wzór - (kierownic!) chociaż zupełna seria/ czteroramienna full plastik, to jest dopiero koło sterowe...
jak brakuje tylko jednego alu,, to na głowie bym stawał, żeby tą jedną gdzieś dorwać...
czy ta "schwarz mica" to nazwa odpisana z kielicha zawieszenia? koleś w e32 też ma taki niby czarny/granat/fiolet - ciekawie to wygląda - ale na kielichu ma trójczłonową nazwę, teraz nie pamiętam jak to się zwało...
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
fajne e 34.
choc te lusterka jakos mi nie leza. no i duzo uroku dodaje M-Pakiet. poluje na cos takiego ale jak narazie jest to nie osiagalne. nie podoba mi sie tez wzor tapicerki, jakos nie pasuje do bety. a tak pozatym widac ze zadbana fura. tak trzymac.
a skad wiesz? sprawdzales ja? ze zdjec wyglada bardzo ladnie...
nie sprawdzalem ale razi mnie krzywy grill dziwne gumy z przodu i uszkodzony mtech z przodu,poza tym brak zdjecia przedniej czesci wnetrza,deski kiery itp...
ale moze to tylko pierdoly,cza by obejrzac
moja tez nie jest w super stanie przebieg 280tyś i ruda zabrała sie za przednie błotniki od kamyków poobijane i tez była walona przodem musiałem tez poprawic trorche ale to kosmetyka była wazn w tej z ALLEGRO to co mi podoba sie to ze m-tech jest w kolorze auta na wiosne moze wezme sie za pomalowanie tego w kolor a tapicera tak na zdjeciach wychodzi bo to alcantara i jak przejedziesz reką to ten meszek układa sie w druga strone a lustra jak pisałe juz wczesniej są ori
_________________ BYŁO 525 M-technic / AC Schnitzer Bilstein B8
JEST 525 TDS Kinderwagen