Myślę że kaski kazdy z zawodników powienien mieć... Wiem ze nie kazdy moze pozyczyc kask, ale dobrzeby bylo jesli jak najwieksza liczba osob jechałaby w kaskach
_________________ Nie prosta, lecz zakręt jest wyzwaniem ...
No Panowie zbliża się termin odpowiedzi czy robimy ten zlot/KJS Nie wiem co mam prezesowi odpowiedzieć
Doszła mi wczoraj jeszcze jedna myśl żeby po skończonych zawodach wybrać się ekipą na pojezierze Łęczyńsko-Włodawskie oddalone od Lublina raptem 50km jeziora (Piaseczno, Zagłębocze) są tam tanie domki do wynajęcia lub pola namiotowe, wieczorkiem extra dyska "MayDay" nad Piasecznem, to by było coś
A woda w jeziorach jest rewelacyjna, byłem właśnie wczoraj i zaraz jeszcze raz jadę żeby mi wystarczyło aż do Borska , bo nad Zegrzem to jak w kanale ściekowym
Ja się piszę, ale raczej do oglądania, bo z silniczkiem 1.6 to szkoda sobie robić lipy.
Ale chętnie się dorzuce te 20 PLN, tym bardziej że to byłaby wogóle moja 1-wsza wizyta z BMW. Jakoś wcześniej mnie nie ciągnęło do tego.
no nic, chciałem dobrze jutro zadzwonię i jeszcze pogadam z prezesem PZM żeby dał nam czas jeszcze z tydzień, a jeśli nie to powiem że rezynujemy, bo raczej po 150zł/os. to się wcale nie kalkuluje
Imprezka pasuje ! Szkoda że tylko jako kibic ale wspólnie z maniakami BMW ze Świdnika nie zawiedziemy ! Co do kasy nawet kibic powinien zapłacic te 20 zł wkońcu będzie na co poparzeć
Pozdrawiam i będę obserwował rozwój tematu !
Majfer, namów kolesi ze Świdnika żeby startowali i podaj listę ew. chętnych, bo narazie za mało nas
PS. Ponoć nowy klub powstał w Świdniku koło Lublina - zapraszamy do naszego klubu również
aj Grzesiu... bo ty teraz warszawiak jestes i nie wiesz co i jak... ja zaliczylem "pierwszy nieoficjalny zlot bmw w swidniku" pod kauflandem... i bylem pod wrazen organizacji chlopaki naprawde chca cos zdzialac !
ja pisał bym się , ale nie mam zawiasu bo ociąga się dostawa i jest niebezpiecznie a w Kielcach startować będę z można powiedzieć konieczności ; jak będzie to jadę
Ja jeszcze nie dzwoniłem do prezesa że rezygnujemy, ale będę to musiał zrobić w przyszłym tygodniu jak sie nie zbierzemy, bo i tak juz tydzień przeciągnąłem
Dzisiaj wspónie z chłopakami jedziemy pogadac i poszaleć Jak tylko znajdę chętnych do udziału dam zanć ! Z tego co jest mi wiadome to samych "kibiców" od nas nie zabraknie !
O efektach będę pisał na bieżąco !
Pozdrawiam !
ŚwidnickiKlubBmw.cba.pl
Witam. Jestem jednym z organizatorów I Świdnickiego Zlotu BMW Dziękujemy za miłe opinie dotyczące naszego zlotu Staralismy się jak mogliśmy:) Dobra koniec OT A co do tego zlotu na Torze Lublin to ja się napewno zjawię jako kibic Postaramy się z kolegą Piotrkiem (drugi organizator ) troche zmobilizować chłopaków ze Świdnika i okolic Będzie dobrze Pozdrawiam
I jak Sytuacja ! Coś z tego będzie ?
Ja proponujuę się spotkać i poważnie porozmawiać !
SwidnickiKlubBmw.cba.pl organizuje mały spocik w dniu 22 lipca z miejscem docelowym w Bełżycach ! jak by ktoś był chętny oczywiście ZAPRASZAMY !
Szczegóły na forun SwidnickiKlubBmw.cba.pl
Pozdrawiamy !
IU dajcie znać jak sytuacja z torem w Lublinie !
Cos mi sie zdaje, ze nic nie bedzie z tego toru w Lublinie (no chyba, ze za 200pln od auta). To troche przykre bo jak by zrobic palenie gumy albo street racing to byloby mnostwo chetnych a na powazne sciagnie na fajnym torze nie mozna zebrac 15 samochodow
Chyba sie bedziemy bawic 12 sierpnia ale w Kielcach.
z powodu zbyt małej ilości chętnych zamykam temat toru kartingowego w Lublinie. Może w przyszłym roku coś z tego wyjdzie, jak zaplanujemy to wcześniej i nie w wakacje SZKODA