Wysany: 2006-07-08, 13:02 spryskiwacze e36 do xenonow.
poprzednie tematy moje chyba byly troche za trudne ale ten napewno sie wam spodoba a wiec pytanie na sniadanie: jakie mozna zastosowac spryskiwacze do lamp xenonowych aby nie wygladaly tak szpetnie jak orginaly (z braku pomyslow zalorze orginaly ) ? tylko prosze nie pisac iz niesa obowiazkowe albo po co cito .chce bo mam kiepski wzrok i nie widze dziewczyn z jagodami #jagodzianek# jak mi sie szkielka pobrudza .Ana serio to dla mojego bezpieczenstwa i innych uzytkownikow drogi . jest lato ale 1 listopada zblirza sie z dnia na dzien .musza pasowac najlepiej na zderzak byc male i pryskac w lampki . czy od 5 e39 te interesiki w srodku mozna regulowac ja ich nie ogladalem ani nie rozberalem od 7 odpadaja brak regulacji chyba iz ktos jurz po majstrowal na jakims (wrzystko do auta e 36 )pniewarz program zrob to sam pana Slodowego sie skonczyl dawno wiec nowych adeptow robienia z pralki betoniarke ne przybywa jak mialo to miejsca w latach "80 Pozniej w przyszlosci opisze jak zrobic xenony do e36 ale profi a nie lipe jak bedzie zanteresowanie .