Kocurek jest zajefajny i wie czym się wozić... niestety jest jeszcze za mały i nie siega do pedałów, więc jeździ pod chłodnicą..
_________________ "Houston - I have a problem..." Tragedia się stała ! Becia w oczko dostała !
"Na złość mamie odmrożę sobie uszy..." - human... unperfect life form
radze go oduczyc siadania w takich miesjcach - taki sam kotek u mojej babci tez tak wchodzil i raz go brat przewiozl passatem - jechal ponad 60 i koteczek wypadl na droge ; od tamtej pory juz nie wsiada do samochodu i nie podchodzi jak sie jedzie ;wtedy niezle sie pozdzieral bo droga na ktora wylecial to taki niby asfalt - ostre kamyczki ;jak go wzialem na rece to myslalem ze mu serce wyskoczy za chwile
w mojej okolicy jest pelno kotow "bezpanskich"... i sierciuchy jak odstawiam auto ZAWSZE siadaja na masce... tylko ze maja brudne lapki i zostawiaja slady... powod zarowno Twojego Kota jak i tych innych jest prosty... SIERSCIUCHY lubuja sie w grzaniu swojego tylka... i beda wlazic wszedzie gdzie jest cieplo...
Dokladnie koty lubią ciepło i mojego kolegi koty to samo robią . i jak zwykle mam maske w kocich łapkach . kiedys jego kota "burasa" troszke nastraszylismy, siedzielismy w aucie i gadalismy a kot wlazł na maske i sie patrzy na nas taki zkoncentrowany na to ja fru wycieraczki włączyłem jak sie pderwał do góry ze strachu to dodzisiaj chce mi sie smiac ,ale i tak dalej włazi na maske jak tylko sie przyjedzie
_________________ BYŁO 525 M-technic / AC Schnitzer Bilstein B8
JEST 525 TDS Kinderwagen
Smiej sie smiej, ale jak Ci sie ten kot skasztani pod maska to przez pol roku sie smrodu nie pozbedziesz Ojciec kiedys remontowal silnik i samochod stal sobie z tydzien - dwa w kacie podworka, a pod maska zamieszkaly koty. Jeszcze dluuugo po tym trzeba bylo zamykac wloty od wentylacji i otwierac okna jak sie silnik nagrzal