Pomg: 1 raz Doczy: 06 Sty 2006 Skd: Królewski Kraków
Wysany: 2006-06-09, 15:30
Zalezy czy rasiak bedzie grał i czy bedzie sie potykał o własne nogi i czy bedzie stał Boruc i Kuszczak , myśle ze bedzie 1:0 lub 2:1 dla Polski zależy od składu i ustawienia
Pomg: 1 raz Doczy: 22 Gru 2004 Skd: Poznan-Rataje/Czecha
Wysany: 2006-06-09, 15:36
2 : 1 dla Calych Manieczek a w szczegolnosci dla Ekwadoru i Krisa . Ale ja typuje ze pierwsza bramke strzelimy My natomiast pozniej doprowadzi Ekwador do remisu a pod koniec meczu bedzie gol samobojczy i zwyciestwo Ekwadoru.
JANAS nie widze na Mistrzostwach
_________________ BMW E30 318 iS 90' Coupe Diamantschwarc metalic coraz blizej idealu (czyt oryginalu z lekkim upiekszeniem)
JA-NAS też nie widzę na mistrzostwach do końca rozgrywek. Podobno Boruc ma złamany palec, ale nie wiem który.....???
Typuję 2:1 ........dla nas oczywiście! A jak będzie?.......Zobaczymy, zobaczymy!!!
Po owocach ich poznamy, czyż nie?
Pozdrowienia i całuski - M.
Hymm niewiem ile bedzie jakos tak wypada ze jak ogladam mecz Polski z kims tam to zawsze dostajemy i tylko pamietam ze zawsze przegrywamy ale mysle ze dadza z siebie wszystko i im dokopia, ide do baru na mecz i sobie z kumplem uzgodnilem ze jak wygra Polska to sie zalejemy a jak przegra Polska to sie jeszcze zobaczy
_________________ (OO=[][]=OO) Bayerische Motoren Werke
Według ostatnich sondaży to..............chyba wygra każdy z każdym, bo jak przed chwilą powiedział w Teleexpressie wysoko postawiony przedstawiciel ambasady Ekwadoru:
>>Myślę, że wynik będzie zadowalający obie strony<<.........?????
Nie bardzo rozumiem co miał na myśli, bo nas satysfakcjonuje tylko i wyłącznie co?
Jasne, że wygrana!!!
I to by było narazie tyle. Ole, ole, ole..........!!!
Pozdrowienia i całuski dla wszystkich telewizyjnych kibiców! - M.
_________________ Nothing else matters!
MARTINEZ [Usunity]
Wysany: 2006-06-09, 18:46
fajnie obstawiacie
albo albo
ja obstawiam Polska- Ekwador 5:2
choc sie dziwie sobie dlaczego tak obstawiłem
jaka jest nagroda za dobre wytypowanie??