Fajnie by było żeby "scyzzory" udostępnili w piątek taki schemat próby można by było troszkę analizy w niego włożyć, ja ten tor troszkę znam i mógłbym chociaż w pamięci troszkę pojeździć ( nie będę na treningu w piątek), LUKAS, jak mógłbyś ich poprosić ??
Mam gdzies schematy z zeszlego roku. Jaki bedzie tym razem niewiem i z tego co wiem to niejest nawet jeszcze ustalony... tzn. nie byl w zeszlym tygodniu.
PZDR!
_________________ Nie prosta, lecz zakręt jest wyzwaniem ...
Piotrek jak już nie masz pomysłów na odchudzenie auta to napompuj koła helem i jakies balon meteorologiczny wsadź za przednie fotele i tez napełnij go helem ... możesz też jechać bez maski ... w końcu tam i tak nie ma dużych prędkosci ... możesz też prowadzić nago bo ciuchy też wazą ...
Zawsze chciałem, ale jeszcze nigdy nie wygrałem w rajdach. Nie mam z tego powodu specjalnych kompleksów. Do Kielc nie podchodzę relaksacyjnie Raczej bojowo, za daleko żeby sobie jechać na piknik, choć jadę również żeby się spotkać z Wami Ostatnio była fantastyczna atmosfera
z tego co czytam, to ja raczej jadę na piknik ... nawet nie mam własnego kasku - hehe, ale po torze jeszcze nie śmigałem, więc mam nadzieję, że to będzie bardzo fajny piknik - żeby nie było, to dam z siebie wszystko
Zawsze chciałem, ale jeszcze nigdy nie wygrałem w rajdach. Nie mam z tego powodu specjalnych kompleksów. Do Kielc nie podchodzę relaksacyjnie Raczej bojowo, za daleko żeby sobie jechać na piknik, choć jadę również żeby się spotkać z Wami Ostatnio była fantastyczna atmosfera
W twoim przyopadku to zrozumiale. Masz mocne auto, do tego przygotowane do sportu (CSL:) wiec nic dziwnego, ze podejdziesz do tematu powaznie.
Swoja droga wyscig bedzie bardzo emopcjonujacy i wyrownany.
_________________ 80' E21 323i
Ostatnio zmieniony przez Marcin 2006-06-08, 17:30, w caoci zmieniany 1 raz
WITAM
powiem tak auto i kierowca w złym stanie;amortyzatory wylały tak szczęsliwie w zeszłym tygodniu a Koni \z tym symbolem nie ma w POLSCE; silnik szarpie, zezia akierowcama depresjez powodu stanu auta i morda przez 3 dni nie odkleja się od butli dzisiaj zaczynam funkcjonować wieć nie śmiejcie się jakobjedzie mnie 316 ;będę w połowie stawki to będzie sukces , dla mnie bedzie najgorszy występ w Kielcach
heh tez bym pojezdzil,ale moim 316 tylko sie skompromituje....
pozdrawiam
Glupoty gadadasz. Przeciez nikt nie oczekuje zeby 316i robila lepsze czasy niz 325i.
_________________ 80' E21 323i
duchPW [Usunity]
Wysany: 2006-06-08, 18:14
Ghost napisa/a:
heh tez bym pojezdzil,ale moim 316 tylko sie skompromituje....
pozdrawiam
e tam - jak pojeździsz po torze to będziesz się cieszył, że jednak przyjechałeś - jak nie przyjedziesz - będziesz żałował, ale to Twoja sprawa
BTW - ja tez nie oczekuje świetnego czasu, ale zamierzam się zajebiście pobawić.... może uda siępokonać bokiem sekwencję zakrętów ... nawet kosztem czasu - zobaczymy jak wyjdzie - w każdym bądź razie nie mogę się doczekać
Mnie niestety nie będzie Moja beemka u lakiernika,a brata 320 w Bydgoszczy bo mu egzamin przenieśli.A tak się cieszyłem ,że pojadę, nawet kask sobie kupiłem
_________________ Żonę możesz mieć tylko jedną,a beemek ile chcesz...
Pierwsze co napisze to podziękowania dla Piotr_1 za uzyczenie na cały czas imprezy swojego kasku
A co do samej imprezy to moge napisac ze było poprostu extra !!
Gdyby nie 5 sekund kary byłbym na 4 lokacie a tak jest 7 i jak na debiut w tego typu imprezie to nie jest wcale tak źle
Pozdrowienia dla wszystkich moich rywali
_________________ gg:170000
Kiedyś NEWMARCIN dzis poprostu BATMAN