po roku posiadania samochodu wyszly sprawy ktore podczas zakupu nie mialy miejsca i zanim zabralem sie za wyglad musialem zrobic inne rzeczy!
rozrzad zrobiony w calosci!
zawieszenie wymienione (elementy zawieszenia przedniego i laczniki tyl)
sprezyny z przodu 40 tyl seria IS - wiem wiem powinno byc nizej ale ja chce jezdzic tym autem a nie bac sie wjezdzac w bardzo nie rowny teren mialo byc 60/40 ale to moze kiedys
trszke zabawy w silniku (czujniki i inne pierdolki)
auto ma 150kkm na liczniku ale z moich przypuszczen ma kolo 180-200kkm tego nikt nie sprawdzi!
silnik teraz jest w stanie idealnym(16LAT)
Wyposazenie:
-Ele. szyby
-ele. lusterka - to chyba standard
-komputer maly
-ABS
-Kierownica MT2 - najlepsza do E30
-Szpera 25%
-niestety GAZ
w planach jest jeszcze kilka rzeczy:
- czarne lampy hella (50% na tak)
- albo dokladka IS albo zderzak od MT2
- fabryczne recaro w srodku
- felgi 16 ale narazie zostaja takie jakie sa bo brak pomyslu na jaki wzor (BBS RS to ideal ale koszty wysokie i ciezko utrzymac je w idealnym stanie)
- Blacharka bo zaczyna go chwytac conieco (przedni pas pod zderzakiem do wyklepania - mala przygoda z gorskimi kamieniami-poprzeni wlasciciel)
- moze kiedys wspomaganie
- elektryczny dach
- AUDIO - radio juz jest (ALPINE CDE-9846)
- kilka poprawek w srodku (oslona kompa w schowku - lata ) takie male sprawy
generalnie auto bedzie w stanie idealnym ale brak czasu nie pozwala na wiecej roboty!
a teraz zdjecia slabej jakosci bo robione telefonem i na brudnym aucie ale jak sie rozpogodzi i umyje auto to wrzuce lepsze fotki!!
na zimowkach 195/60r14:
na felgach BBS fabryczne 205/55R15
Nie rowny teren na prostej drodze wyglada swietnie (zawieszenie) mi sie podoba wam nie musi
czekam na jakies opinie i propozycje co dodac co ujac!!
POZDRAWIAM
_________________ M52 S3.15 Touring 60/40
Ostatnio zmieniony przez ZIUT 2006-06-03, 18:49, w całości zmieniany 1 raz
na BBSach prezentuje się bardzo dobrze, ogólnie niezły stan
przydałaby sie listwa z przodu jak ma być full IS
jak ją umyjesz to zrób nowe zdjęcia - będą dużo lepsze
pozdro
no ale porazka jak ktos pokazuje stan swojej beemki i wystawia ja tak uje...hmmm ubrudzona jak twoja
wystarczy ja umyc i przypolerowac zwyklym plastmalem a wiadomo ze czerwony kolor po takim zabiegu wyglada jak z fabryki.
nera musi byc matowa bo jakby wygladala czarna blyszczaca do matowego plastiku od lamp.
gleba z przodu i nic wiecej nie trzeba zmieniac 8)
.... a tyl moze siedzi dlatego ze butla 55L pelna z tylu
o kurde nie widziałem jeszcze takiej reakcji na pełen bak
A tak na poważnie dobrze, że najważniejsze dla Ciebie jest jej dobro techniczne niż wygląd, bo co niektorym fura ledwo pika, ale z zewnątrz lans być musi
Jak chcesz możemy się na fele zamienić (oczywiście za dopłatą z Twojej strony).
Mam Borbety A 16 tył 9" przód 7,5" (takie jak ma Piotrek z Krakowa tylko, że jak pisałem przód jest u mnie 7,5" i nie są polerowane na lusto)
Potrzebuje teraz pilnie kaski a te bbsy to jedyna opcja jaką mógłbym chyba mieć w swojej jak narazie i jesli chodzi o seryjność
borbet A odpada nie podobaja mi sie te felgi!!! jedynie co z borbetow to T
za duzo ich widze i nie chce takich!!
najchetniej co bym wlozyl to jakies BBS RS, ALPINA LOOK, lub fabryczne BBS 16 z E30 M3!!
ale realnie patrzac to borbety T sa spoko!lub cos w tym stylu.