klik
Nie napawa optymizmem...zresztą sami posłuchajcie i napiszcie co sądzicie
_________________ Były: 2x E30, 2x E34, jest E39.
duchPW [Usunity]
Wysany: 2006-05-23, 08:51
niestety w robocie mam pozakładane idiotyczne filtry, więc nie mogę wejść na stronkę, ale kiedyś musi być koniec świata (naszego), więc czemu nie teraz .... trzeba się spieszyć z zakupem e30 M3
hmmm ja tez nie moge otworzyc ale cos w radiu slyszalem ze ma wycydzic w ziemie jakis tam meteoryt .. ale prawdopodobienstwo ze tak bedzie jest 1 do 625 milionow czy jakos .. tak wiec nie ma co sie bac ... ale bedac przezornym zaczne powiekszac populacje w polsce .. czego sie dla podtrzymania gatunku nie zrobi
_________________ Systemy alarmowe, pozarowe, monitoring projekt, wycena Pisac PW
Co do asteroidy MrKrYH to:
Prawdopodobieństwo zderzenia wynosi obecnie 1 do 6250,
czyli wystarczająco dużo, aby astronomowie uderzyli na alarm.
Co do 2012:
Data ta jest podawana od dosyc dawna dokladnia to 20.12.2012, jednakze nie musi
to oznaczac zadnej zaglady ludzkoisci tylko koniec obecnego swiata i nadejscie nowej ery,
syszaem że chodzi tu o tzw. przebiegunowanie ziemi.
Ale jest cos ciekawego, zwiazanego z 2012 r. wystarczy poczytac Projekt Cheops
Niektorzy uznaja to za bajki innych zaciekawi, sam sie zdziwilem jak na Ślęży zaczeli kopać.
.. ale prawdopodobienstwo ze tak bedzie jest 1 do 625 milionow czy jakos .. tak wiec nie ma co sie bac ...
jabym tego tak nie lekceważył.
Byłbym nawet skłonny do podania wniosku na Zarząd aby Komisyjnie wywalić kolege Ziolo_56 z forum.
Coś jego ostatnio pech nie opuszcza a niechciałbym żeby ten meteor przy.....ł w nasz serwer
PZDR Ziolo
_________________ E30 325iA 1987r. Coupe E39 528iA 1999r. Touring E61 530dA 2005r. Touring «Nigdy Nikogo O Nic nie Proś Sami Przyjdą Sami Dadzą»
Może ktoś w skrócie napisać o co chodzi w tym pliku?
Troche to długie a mało czasu zostało "podobno" więc szkoda go marnować
duchPW [Usunity]
Wysany: 2006-05-23, 16:41
nokerman napisa/a:
MrKrYH_e34 napisa/a:
.. ale prawdopodobienstwo ze tak bedzie jest 1 do 625 milionow czy jakos .. tak wiec nie ma co sie bac ...
jabym tego tak nie lekceważył.
Byłbym nawet skłonny do podania wniosku na Zarząd aby Komisyjnie wywalić kolege Ziolo_56 z forum.
Coś jego ostatnio pech nie opuszcza a niechciałbym żeby ten meteor przy.....ł w nasz serwer
Pomg: 1 raz Doczy: 26 Sie 2005 Skd: Warszawa/Piaseczno
Wysany: 2006-05-23, 18:36
No własnie, zaniepokoilo to mnie bo naukowcy są w 100% przekonani ze w 2012 nastąpi odwrócenie magnetyczne ziemi co niesie za sobą koniec cywilizacji...jezeli chodzi o Polske, to nasz kraj znajdze sie przykryciem lodowca tak jak to kiedys w epoce lodowcowej, fale będą mierzyc nawet 3 km wysokosci, ziemia przez chwile przestanie sie obracac, a objawi sie to tym ze jak bedziemy jechac w tym czasie swoimi bawarkami wcisniemy hampel i nic sie nie stanie, bedziemy dalej jechac... , wysłuchajcie tej audycji bo naprawde nie są to zarty... ludzie są w 100% przekonanie ze tak sie stanie, jest to tzw. cykl czegos tam który sie powtarza co jakis czas i są na to dowody!
Temat ten umiesciłem w OT bo do humorku raczej nie pasuje...
jak w "armageddonie": "skoro stalo sie raz nie nalezy pytac czy stanie sie po raz kolejny, tylko kiedy"...
trzeba sie bedzie sprezyc z tym kupowaniem wymarzonego autka..
hmm, ziemia sie na chwile zatrzyma, tzn zrobi w sekundzie stop??
bo jak z predkosci 1440km/h jaka osiaga obracajac sie ruchem wirowym, zatrzyma sie w 1 chwili to nie wydaje mi sie zeby juz wtedy cokolwiek przezylo, nie beda nam potrzebne zadne fale...
Trochę optymizmu panowie.Jeszcze 6 lat pobrykamy sobie naszymi beemkami
Ile jeszcze pięknych zakrętów do pokonania,ile boczków na skrzyżowaniach,ile opon do spalenia...mam wymieniać dalej?
_________________ Żonę możesz mieć tylko jedną,a beemek ile chcesz...
Pomg: 1 raz Doczy: 26 Sie 2005 Skd: Warszawa/Piaseczno
Wysany: 2006-05-23, 20:00
ChriS napisa/a:
Trochę optymizmu panowie.Jeszcze 6 lat pobrykamy sobie naszymi beemkami
Ile jeszcze pięknych zakrętów do pokonania,ile boczków na skrzyżowaniach,ile opon do spalenia...mam wymieniać dalej?
...ile lasek przewieziemy,ile aut wyprzedzimy,ile dymu pójdzie w atmosfere,ile zazdrości wzbudzimy itd.
hehe lada chwila będziemyu pisać o duchach aurach... a może coś z radia maryja dajcie. Program był nagrywany przed filmem "Pojutrze" nawet koleś o tym wspomniał, a cała akcja to komapania reklamowa tego filmu a jakiś piiiii w to uwierzył i pare bać i dziadków padło na zawał dzięki niemu a on jest... bardzo rozsądnym człowieczkiem... 8)
tak wiec trzeba sie rozkrecac na maxa panowie mamy 6 lat .. moze zaczniemy budowac jakies schrony i wiara nam bedzie za miejsce w takim schronie placila miliardy dolcow
Jak dla mnie to smieszny temat nie bede sral ogniem bo moze jutro sie wywale na chodniku i zgine wiec czym sie martwic glowa do gory panowie i panie zaczynamy wielkie ....... balowanie
_________________ Systemy alarmowe, pozarowe, monitoring projekt, wycena Pisac PW