Jestem nowym użytkownikiem tego forum, więc na wstępie chciałem się przywitać i zaprezentować swoje auto, którym jest E36 COUPE. Z przyczyn niezależnych odemnie samochód jest aktualnie do sprzedania. Trochę informacji na jego temat:
Auto zostało wyprodukowane w maju 1996 roku, posiada silnik 2.0 24V i przebieg 170 000 km. Jest w moich rękach od 2001 roku, w którym to sprowadziłem je z Belgii. Wtedy był to rarytas w Polsce, szukałem takiego egzemplaża ok. 3 lat.
Wposażenie dodatkowe to (pełna opcja bez el. foteli i max komputera), między innymi:
- 2xAirBag,
- 2xel.szyby,
- el.szyberdach,
- podgrzewane fotele,
- czarna skóra Montana,
- klimartonic,
- centralny zamek,
- alu 17" M-Power z oponami 235/40 Dunlop 9090,
- zabezpieczenia antykradzieżowe,
- i wiele innych dodatków;
Zdjęcia:
Cena: 22 000 zł (możliwa zamiana na droższy, najchętniej combi)
Kontakt: 696-478-992 lub tb303@poczta.fm
Samochód bardzo ładny.
Ja bym jeszcze obniżył zawieszenie i wtedy już by wyglądała ślicznie.
Pomaluj także tylnie lampy całe na czerwono i tak za czerwony kierunek policjant zabierze
dowód a z całymi czerwonymi będzie ładniej.
Zastanawia mnie tylko czemu masz lampy przednie od compacta bez soczewek
ładna bmka, przor tylko jeszcze obnizyc, do tylu dać klary i zmienic mieszek na biegach i idealna
Abarth sprzedaj swojego cieniasa i kupuj beemke bedziesz mógł pokazac jak w naszym dziele, widze ze cienias porobiony troche, to pare zł wezniesz ... kupisz moze jakas ładne e30 325 170KM
a ja z tego co widze to jest to model w skali 1:43 co nawet jest napisane..
wiec chyba ciezko za to bedzie kupic bmw...ale bez offtopa prosze...center
Przednie lampy nie są od compacta. Od któregoś tam roku (chyba '95) BMW przestało montować soczewki do sedana i coupe, te lampy są na 100% oryginalnie założone do tego auta. Tylnie lampy pomalowałem na czerwono razem ze wstecznymi, ale świeciły na pedalski róż przy cofaniu, więc je zmyłem. Myślałem o tylnich lampach z białym kierunkiem, ale jak wcześniej napisałem chcę sprzedać auto (z pewnych naturalnych powodów potrzebuję bardziej rodzinne auto, najchętniej combi ), więc nie będę już inwestował w design. A'propos grilla, też jest oryginalny. Face lifting był w '96 roku, ale we wrześniu. Moje auto jest z maja, więc dlatego ma jeszcze wąskie nerki. Zawieszenie również pozostało seryjne i nie chcę go obniżać. Jazda po Polskich drogach na kołach 235/40/ZR17 nie jest łatwym zadaniem, więc nie wyobrażam sobie co by się działo gdybym założył jeszcze niższe zawiasy. Plomby z zębów by mi powypadały Na zdjęciach wygląda trochę wysoko, ale patrząc na samochód w realu koła ładnie wypełniają nadkola. Uznałem więc, że niema sensu przesadzać.
troche ? tu nie ma nic z m3 ! albo czegos co mialo by przypominac m3 poza przednim zderzakiem - felgi tez nie pasuja bo sa od modelu e46 - wolal bym te drobne od M e36
przednim zderzakiem m-looka nie zrobisz - dowal listwy,progi i tylny zderzak, zmien lampy tylne na bialo czerwone i zaloz lusterka od M wtedy pogadamy o m-lookach
jak mzoesz to zaloz tez grill z wypukla nerka ! znacznie polepszy wyglad auta no i GLEBA ! M-ki byly nizsze powracajac do tego m-look
tak to jest ok POZDRO
czytalem - ale to tak jak ja bym nazwal swojego germanem na tych felgach 15 z profilem 55, stojaca jak koza tylko dlatego ze jest czarna
ale no offence !
pozdro i betka fajna
Sęk w tym, że niemam i nigdy nie miałem zamiaru robić żadnej podróby M-Powera z tego auta. Przedni zderzak zmieniłem, bo to chyba najładniejsza rzecz jaką można założyć do E36 (nie mówiąc o felgach). Nie bawi mnie tuning typu 1.6 pod maską i naklejka M3 na klapie. Nie zrozumieliście mojego przesłania, ale dzięki za pozytywne opinie. Miło się czyta takie wypowiedzi... Kolor auta to: DAYTONAVIOLET.
bardzo fajne auto, fajne felgi chcialbym takie seobie sprawic. tylko ta koncowka jakas nie taka od wydechu i migacze z przodu jakies dziwne... malowane??
"Przedni zderzak zmieniłem, bo to chyba najładniejsza rzecz jaką można założyć do E36 (nie mówiąc o felgach)."
tu masz 100% racji
szkoda ze musisz sprzedawac.
a to ze ktos ma nick m3_styler to nie znaczy ze ma auto na m3 przerobione nicka kazdy sobie moze dac jakiego sobie chce. nie macie sie czego przyczepic.
GP-T1000 - Kierunki nie są malowane, są oryginalnie dymione z katalogu f-my DEPO.
hmmm ty je kupowals? bo ja patrzylem po wszystkich stronach, na allegro i na gieldzie sie pytalem i mowili ze depo nie robi dymionych kierunkow do coupe, do sedana tak ale do coupe tylko robia biale, bo tez chcialem z depo ale skonczylo sie na tyc ale jestem super zadowolony.
pozdro i sorry za OT