BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
Przesunity przez: nokerman
2006-12-12, 10:32
Czy jestes za wprowadzeniem kultury wypowiedzi na forum????

Czy jestes za wprowadzeniem kultury wypowiedzi na forum????
TAK
76%
 76%  [ 59 ]
NIE
23%
 23%  [ 18 ]
Gosowa: 77
Wszystkich Gosw: 77

Autor Wiadomo
BADYL 

Doczy: 20 Mar 2004
Skd: *****
Wysany: 2006-04-28, 12:20   Czy jestes za wprowadzeniem kultury wypowiedzi na forum????

Tak jak w temacie - bez zbędnej dyskucji.
Ostatnio zmieniony przez nokerman 2006-12-15, 06:47, w caoci zmieniany 2 razy  

duchPW
[Usunity]

Wysany: 2006-04-28, 15:00   ...

a jak zamierzasz to osiągnąć, to Ci powiem czy jestem za czy przeciw

poza tym uważam, że na forum jest już kultura wypowiedzi, więc nie trzeba jej wprowadzać - aż sie boję takich posunięć, bo prowadzą do zaostrzania cenzury - sądzę, że obecne uprawnienia moderatorów są wystarczające do utrzymania odpowiedniego poziomu kultury

więc bez przedstawienia konkretów - ja jestem przeciw

BTW - uważam, że taka dykusja nie jest zbędna, bo pytanie, które zadałeś, choć na pewno ma pozytywne podłoże, zostało zadane zbyt ogólnie i tak na prawdę cholera wie o co Ci chodzi :roll:

[ Dodano: Pią Kwi 28, 2006 15:02 ]
widzę, że przede mną wcisnęło już guzik 19 osób ( w tym pewnie kirek) - na jakiej podstawie oparliście swoją decyzję? - coś mi się wydaje, że albo nie była ona zbytnio przemyślana, albo wiecie coś czego tu nie napisano

Bajka 

Doczya: 22 Cze 2005
Skd: Otwock
Wysany: 2006-04-28, 15:18   

tak jak Piotruś już wcześniej chciałam zapytać, czym jest kultura wypowiedzi?
taka ankieta, jeśli nie jest wyjaśnione pytanie jest pozbawiona sensu, a wyniki, które da w żaden sposób nie będą reprezentatywne...

korzuch 

Doczy: 29 Mar 2004
Skd: z stąd
Wysany: 2006-04-28, 15:21   

yo!
Wypowiedz rolnika w sprawie tej piątki w naszych smigiełkach nim dostał ostrzezenie centralnie pojechał po wszystkich :?
pozdro

Łukasz 
Samotny Nawigator

Doczy: 26 Sie 2004
Skd: W-wa
Wysany: 2006-04-28, 15:26   

korzuch napisa/a:
yo!
Wypowiedz rolnika w sprawie tej piątki w naszych smigiełkach nim dostał ostrzezenie centralnie pojechał po wszystkich :?
pozdro

YES, chodzi o wypowiedzi np. a la rolnik

webretti 

Doczy: 05 Lut 2006
Skd: .....
Wysany: 2006-04-28, 15:29   

Łukasz napisa/a:
korzuch napisa/a:
yo!
pozdro

YES, chodzi o wypowiedzi np. a la rolnik

jeśli o to chodzi, to ja równiez jestem ZA, Yo 3xTAK :mrgreen: :lol: :lol: :lol:

Pscolka 
Moto PszczoŁa ;)

Doczya: 08 Maj 2005
Skd: WPR ;)
Wysany: 2006-04-28, 15:48   

A mialo byc bez zbednych komentarzy hehehe

Jak ktos nie wie co to jest kultura wypowiedzi to nie powinien sie wypowiadac i tyle.
Czytacie forum a zadajecie takie dziwne pytania... przeciez juz byla rozmowa na ten temat.
Chodzi o nie obrazanie i nie wyzywanie sie na forum przez userow i o ile dobrze pamietam zastepowanie brzydkich :twisted: wyrazow jakims smiesznym slowem :mrgreen:
Ja uwazam osobiscie ze to jest bardzo dobry pomysl.

pozdrawiam
Pscolka

Bajka 

Doczya: 22 Cze 2005
Skd: Otwock
Wysany: 2006-04-28, 16:15   

Pscolka napisa/a:

Czytacie forum a zadajecie takie dziwne pytania...

... bo mamy prawo do zadawania takich pytań!

Nie jestem pewna, czy dla kirka pojęcie "kultura wypowiedzi" będą oznaczać to dokładnie to samo co dla mnie, dlatego mam prawo się zapytać! a jeśli ktoś nie wie, czym jest kultura wypowiedzi tym bardziej powinno mu zostać to wyjaśnione!

i tak jak pisze Piotrek - warto byłoby poznać metody, które zostaną użyte do wprowadzenia tejże kultury...

z wyżej wymienionych powodów o wypowiedź proszę Kirka albo którąś "władczą" osobę!

KWKPiotr 

Doczy: 22 Mar 2004
Skd: Radomsko
Wysany: 2006-04-28, 19:47   

Właściwie to ja jestem przeciwnikiem wprowadzania jakiejś drastycznej cezury i musztrowania każdego. Niewątpliwie jednak temperowanie niektórych zapalczywych lub obraźliwych wypowiedzi jest potrzebne.
Wydaje mi się że Nasze Forum nie stoi źle pod tym względem a mechanizmy na nim wypracowane działają.....
Jeżeli Moderatorzy chcą w pewnych sytuacjach działać ostrzej - ich prawo - zaufajmy im i nie powołujmy forumowej policji bo chyba jest zbędna.
A jeśli trafi do nas jakaś przypadkowa osoba która chce błysnąć i nie potrafi dostosowac się to oczywiście trzeba ją "nagradzać" a w skrajnym przypadku usuwać.

/Pozdrówka.

Menel 

Doczy: 23 Lis 2004
Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2006-04-28, 22:17   

wezcie przyklad ze mnie :wink: mam juz 2 ostrzezenia i serio czasami musze sie bardzo powstrzymywac wiec to co jest teraz na forum czyli system ostrzezen napewno wystarczy bo ile jeszcze taki dzieciak jak "rolnik" cos glupiego napisze? tylko raz i wypad z baru :lol: chcialem mu cos odpisac ale mam juz za dlugi ten czerwony paseczek .jak bym go nie mial to by poszla ladna wiazanka 8) i do trzech razy sztuka 8)

webretti 

Wysany: 2006-04-28, 22:28   

Menel, użyj swojego pieska z avatarka :mrgreen:

Menel 

Wysany: 2006-04-28, 22:41   

ciiiiiii..ja juz nic nie moge pisac bo zaraz dostane 3 ostrzezenie i co? i ban :? wiec gdzie indziej chodz porobimy OT 8)

webretti 

Wysany: 2006-04-28, 22:45   

menel napisa/a:
ciiiiiii..ja juz nic nie moge pisac bo zaraz dostane 3 ostrzezenie i co? i ban :? wiec gdzie indziej chodz porobimy OT 8)

PANIE PREZESIE wnoszę o utworzenie specjalnego działu pod tytułem TU MOŻEMY SOBIE NAWRZUCAĆ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: kto jest za, łapki w górę :mrgreen:
Ostatnio zmieniony przez webretti 2006-04-28, 23:41, w caoci zmieniany 2 razy  

Piotrek 
LudwikIIISpryskiwacz

Doczy: 17 Kwi 2005
Skd: /K/R/A/K/O/W/
Wysany: 2006-04-28, 23:01   

Jacek a po co te krzyki? :D rolnik brzydko napisał a ja nie bede go upominał iles razy z rzędu ,dostał ostrzezenie i widze ze póki co chłopak nie bluzni :D

Menel 

Wysany: 2006-04-28, 23:40   

no i o to chodzi aby ukrocic mu raczki :wink: teraz juz bedzie sadze bardziej kulturalny.trzeba mu tego bylo i juz. wiec to co jest teraz chyba nam wystarczy...
werbetti, chetnie raczki bym podniosl do twojego zapytania ale mi juz ukrocili je kiedys i nie moge wyzej podniesc :lol: :lol: :lol:

webretti 

Wysany: 2006-04-28, 23:41   

Menel, załatwiłem z prezesem dział TU MOŻECIE SOBIE NAWRZUCAĆ :mrgreen: tak na 50%, tak myślę, zobaczymy co postanowią na zebraniu :mrgreen: :lol: 8) i wtedy damy czadu hehehe :mrgreen:

BADYL 

Doczy: 20 Mar 2004
Skd: *****
Wysany: 2006-04-28, 23:42   

menel napisa/a:
no i o to chodzi aby ukrocic mu raczki :wink: teraz juz bedzie sadze bardziej kulturalny.trzeba mu tego bylo i juz. wiec to co jest teraz chyba nam wystarczy...
werbetti, chetnie raczki bym podniosl do twojego zapytania ale mi juz ukrocili je kiedys i nie moge wyzej podniesc :lol: :lol: :lol:

Los Menellos 100 dni po otrzymaniu ostrzezenia - ono znika :P :P:P:P.

A co do kultury wypowiedzi chodz mi o dawanie ostrzezen ludziom co pisza ku..... chu... piz *(&69769763 4 i inne dziwne znaczki.

webretti 

Wysany: 2006-04-28, 23:44   

kirek napisa/a:

Los Menellos 100 dni po otrzymaniu ostrzezenia - ono znika :P :P:P:P.

A co do kultury wypowiedzi chodz mi o dawanie ostrzezen ludziom co pisza ku..... chu... piz *(&69769763 4 i inne dziwne znaczki.

hihihi i kto tu mi daje przykład na gygy :?: :mrgreen: ciii zaraz dostane nadprogramowego zonka :mrgreen: :wink:

kamil.k 
złota ronczka

Doczy: 09 Gru 2005
Skd: piotrków trybunalski
Wysany: 2006-04-29, 21:21   

jestem jak najbardziej za ... ale jestem tez za karaniem osob ktore robia balagan
na forum np. webretti - chcesz sobie popisac to na czaterie :lol:

Menel 

Wysany: 2006-04-29, 21:26   

Cytat:

Los Menellos 100 dni po otrzymaniu ostrzezenia - ono znika .

uuu to lipa. to znaczy ze nie dlugo bede mial krotszego ... :lol: czerwonego paseczka ? :lol:

webretti 

Wysany: 2006-04-29, 21:30   

kamil.k napisa/a:
jestem jak najbardziej za ... ale jestem tez za karaniem osob ktore robia balagan
na forum np. webretti - chcesz sobie popisac to na czaterie :lol:

do czego pijesz :?: :twisted:

Blazer 

Doczy: 11 Lis 2005
Skd: Goleniów
Wysany: 2006-04-29, 21:55   

Jestem zdecydowanie ZA 3XTAK. Dość "chamstwa i drobno mieszczaństwa" :lol:
Nie ma co robić lipy z pożądnego forum.
Pzdr :twisted:

sesil 
Poszukaj zanim napiszesz !!!

Doczy: 29 Pa 2005
Skd: trzebinia
Wysany: 2006-04-30, 19:35   

ja jestem zdecydowanie przeciw cenzurze, system ostrzezen jest ok

zreszta nie jestesmy dziecmi i raczej kontrolujemy swoje klawiatury :wink:
choc zawsze znajdzie sie czarna owca...

duchX
[Usunity]

Wysany: 2006-04-30, 20:28   

jestem za tylko niech najpierw moderator danego dzilau zacznie czytac co sie dzieje i wyrzucac zbedne odpowiedzi co by nie robic niepotrezbnego dymu prowokatorzy sie zawsze znajda nawet nieswiadomie

MrKrYH_e34 

Doczy: 24 Sie 2004
Skd: Turek- Poznań
Wysany: 2006-05-01, 11:41   

Ja tez jestem za qltura .. choc czasem kawal na humorku bez jakiegos tam $%#% jest bez sensu i przymykam na to oko .. lecz jesli chodzi o wypowiedzi w innych tematach .. lub bluzganie na kogos to jestem calkowicie za karaniem czy upominaniem takich ludzi!!!

Jesli ktos chce miec odrebne działy gdzie mozna przeklinac to jak najbardziej jestem za tym aby poszedl na czaterie, czy gdzies tam gdzie sobie z ludzmi na jego poziomie poklika ..

Ja predzej bylbym za zrobieniem na oftopiq dzialu w ktorym wpisywane by bylo to co nie jest zwiazane z tematyka BMW .. bo porobilo sie tego troszke .. ale to jakby odrębny temat pozdro

Wywietl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez moliwoci zmiany postw lub pisania odpowiedzi
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: