Nie bardzo wiem o co chodzi w tym "konkursie" ale jesli Ty jestes na 1 miejscu no to jak by nie patrzyl Tobie przysluguje to auto ... co moge wiecej napisac GRATULACJE PS jak wygrasz forda to beemke mozesz podstawic pod moj dom .. bedzie miala dobrego novego wlasciciela pozdro
_________________ Systemy alarmowe, pozarowe, monitoring projekt, wycena Pisac PW
Mojej niuni nigdy nie sprzedam !!
Dopieszczam ją na Toruń
Gdybym wygral tego Focusa to od razu idzie pod młotek
Kujon- Brzesko lezy w Malopolskim (niedaleko Tarnowa ) a w Podlaskim znaleziono mojego balonika
W skrocie powiem na czym to poolegalo :
Użytkownik Allegro kupywal balon ten balon zostal nadmuchany helem przyczepiony do niego kod i wypuszczony w powietrze , tak jak mysle balonow bylo jakies 100 000
balony po kilku dniach opadaja i ludzie ktorzy je znajdą odsylaja kod do allegro kod przyporzadkowany jest do osoby (użytkownika na Allegro)
Balon ktory najdalej zalecial od miejsca startu wygrywa moj pokonal 108 km wypuszczony zostal na mazurach
Przy zakupie balona decydowales o dniu i miejscu jego wypuszczenia (wypuszczali z 3 miejsc Mazury, Wielkopolska, Sudety
Nawiasem mowiac sprzedaż balonow została zakonczona
Rostrzygniecie 15 Maja wszystko sie moze zmienic , ale wydaje mi sie ze balon ktory pokonal ponad 100 km to musial lapsnąc dobre wiatry...
Pozdro dla wszystkich
_________________ gg:170000
Kiedyś NEWMARCIN dzis poprostu BATMAN
Gratuluje ale to są kombinatorzy, zablokuja Ci konto na allegro za niepłacenie rechunków albo za to że aukcje zakończyłes bez powodu albo ogulnie bez powodu i powiedzą że nagroda Ci nie przysługuje ale mimo to jak Ci sie uda to napisz bo ciekaw jestem
Sluchaj a jaka pewnosc ze ktos nie strzelil walka i nie zabierze tego balonika i nie wywiezie do niemiec ? albo gdziekolwiek czy allegro to wypuszcza czy Ty sam czy droga balonika jest sledzona przez allegro pozdro
_________________ Systemy alarmowe, pozarowe, monitoring projekt, wycena Pisac PW
Sluchaj a jaka pewnosc ze ktos nie strzelil walka i nie zabierze tego balonika i nie wywiezie do niemiec ? albo gdziekolwiek czy allegro to wypuszcza czy Ty sam czy droga balonika jest sledzona przez allegro pozdro
Trzeba było Chipsów nakupowac to może byś beemkę wydrapał....
_________________ Jest piękna, cudowna, wspaniała i szybka, lubi jak naciskasz przyśpieszając wtedy wie jak ciągnąć..............paliwo ze zbiornika...to twoja beemka.
Z tego co czytałem to allegro je wypuszczoło, jak bym wiedział że samemu można to bym wysłał do kolegi ze stanów ów balonik żeby kod z niego do allegro odesłał
pozdro
_________________ gg: 2692158 E34 525iA Touring
duchPW [Usunity]
Wysany: 2006-04-21, 13:40
niesamowita jest technologia stosowana przez forda - z pojemności 1,6 i z silnika 16V wyciąga 100 koni - to tyle, co 20 lat temu z M40
To jest tak ze balonik nie byl podpisany loginem z allegro tylko kodem np: xjke34 kiedy ktos znalazl balon przeczytal instrukcje i odeslał balon podajac kod a oni go przy porzadkowywują do uzytkownikow na Allegro...
Sprawa wyglada tak ze poki balonu nie znajdzie ktos kto jest wtajemniczony w konkurs to wszystko gra ale jesli bedzie to ktos kto zna regulamin to zacznął sie kombinacje i moze byc roznie...
Zapewne wiele osob mowi ze to kombinacja ,ale fakt faktem poki co jestem na pierwszym miejscu a wierzcie mi w łape nikomu nie dawałem
Reasumując :
"Włisz mi laki "
Acha balony wypuszczało Allegro - z trzech miejsc w Polsce...
_________________ gg:170000
Kiedyś NEWMARCIN dzis poprostu BATMAN
Wiedz o tym że ta czołówka to są ustawieni ludzi, to są złodzieje, nigdy by Ci nie dali auta, ja przez 2 lata płaciłem im rachunki po 400zł miesięczni i co, dostałem koszulke SuperSprzedawca i na drugi dzień mi konto zablokowali