Sorry dla wszystkich których mogłem w jakiś sposób obrazić, a w szczególności dla kolegi Mariusza, który zdaje się pracuje w policji.
Dopiero teraz przeczytałem wszystkie posty w tym temacie i zorintowałem się jak po mnie pojechaliście. Absolutnie nie mam do nikogo żalu o to. Sam ostro przegiąłem wczoraj z tym jechaniem po policji. Żal moge mieć tylko do siebie, myślałem troche nad tym i doszedłem do wniosku że najeżdżanie na policje nie poprawi mojej sytuacji, wręcz odwrotnie.
Nie pokazałem się niestety od najlepszej strony
Zależy mi na tym żebyśmy my wszyscy, którzy jeździmy samochodami JEDYNEJ SŁUSZNEJ MARKI, żyli w zgodzie zarówno tu na, forum jak i na drodze.
Zależy mi na tym bo łączy nas wspólna pasja.
Jeszcze raz wielkie SORRY dla wszystkich
Pozdroofki i wesołych świąt
Masz szczęście,że zablokowali temat
bo i ja chciałem po Tobie pojechać i to ostrzej niż koledzy.
Mam nadzieje,że zrozumiałeś swój błąd naprawde
a nie piszesz tak dlatego,żeby niepotępiali cię na forum.
P.S. Nawet menel nie jeździ po pijaku
P.S 2. Po tym spirytusie od Pawła co pije menel nikt nie jest w stanie dojść do samochodu.
Pomg: 10 razy Doczy: 23 Lis 2004 Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2006-04-17, 10:46
ja po prostu zawsze mam kierowce. a jak juz wypije gdy jestem autem to dzwonie po kumpla(zawsze chetnie sie ktos znajdzie zeby spalic mi laczki w drodze powrotnej ) lub po NIGHT DRIVERa i odwoza mnie i moja bete pod dom a place jak za taxi czyli okolo 15-20 zl.
Damiano 3m sie i picuj tego swojego rost style'a na nastepny zlot
Ciężko mi uwierzyć w Twoja skruchę. I długo będzie trwało zanim uwierze. Zobaczymy.
I pamiętaj na przyszłość ... nic na drodze nie jest ważniejsze jak bezpieczeństwo Twoje i innych uczestników ruchu drogowego.
A taki widok dzisiaj to standard: wykażcie się rozsądkiem.
Zdjęcie z o2.pl
ciesze sie bardzo za te slowa....
mam nadzieje ze to bedzie wielka nauczka dla Ciebie i dla wszystkich innych...
oby jak najmniej takich incydentow bo jest kim walczyc
od razu zamykam bo posty tu sa zbedne...