Pomóg³: 1 raz Do³±czy³: 26 Sie 2005 Sk±d: Warszawa/Piaseczno
Wys³any: 2006-04-15, 20:24
Wielki_Szu napisa³/a:
Wlasnie! Normalnie można w psychoze popaść
no nie Go¶æ?
No dokładnie, głosno o mnie a ja nie wiem o co chodzi
Taki fajny jestem, moze autografy mailem wysyłać?
_________________ Były: 2x E30, 2x E34, jest E39.
mira_croft [Usuniêty]
Wys³any: 2006-04-15, 21:09
mnie to nie rusza!!!!!!! jakoś ja się przywyczaiłam, ze ciagle coś ode mnie się chce-> raczej normalne.....ale wkurza mnie np. SZANOWNY truskawka, a co ja facet z jajami jestem?????????????????.....już chociaż odmieniajcie bo brzmi fatalisz
ale powiem, że ciagle czytanie swojego imienia i nazwiska jest przerażajaco nudne....i stresujące, bo mnie sie wydaje ze znowu afera i wszyscy dra pape, ze o jesu miraaaaaa!
takie małe przewrażliwienie
Miruska
Pomog³a: 7 razy Do³±czy³a: 23 Pa¼ 2004 Sk±d: Radom
Wys³any: 2006-04-15, 21:14
truskawka napisa³/a:
mnie to nie rusza!!!!!!! jakoś ja się przywyczaiłam, ze ciagle coś ode mnie się chce-> raczej normalne.....ale wkurza mnie np. SZANOWNY truskawka, a co ja facet z jajami jestem?????????????????.....
Miruska
O nie ! Kochana Mirusiu, Ty jesteś "baba z jajami" ! Oczywiście w pozytywnym tego słowa znaczeniu. Bez obrazy.
Pozdrowienia i całuski - M.
_________________ Nothing else matters!
mira_croft [Usuniêty]
Wys³any: 2006-04-15, 21:32
Mariolko!
Ja jestem grzeczna .......no bez jaj!!!!!! hahah
Miruska
Pomog³a: 7 razy Do³±czy³a: 23 Pa¼ 2004 Sk±d: Radom
Wys³any: 2006-04-15, 21:36
truskawka napisa³/a:
Mariolko!
Ja jestem grzeczna .......no bez jaj!!!!!! hahah
Miruska
Przecież to są święta jajeczne!!! Malowałaś pisanki? Więc nie rozumiem, dlaczego się teraz wypierasz. Nie miałam nic zdrożnego na myśli (???).
Pozdrowienia i całuski - M.
Pomóg³: 10 razy Do³±czy³: 23 Lis 2004 Sk±d: Warszawa-praga
Wys³any: 2006-04-15, 21:49
to sie kobiety zgadaly
_________________ Fanatyków E30tek zapraszam : Forum modelu E30
mira_croft [Usuniêty]
Wys³any: 2006-04-15, 21:55
jaaa???? heheheh ja sie nie wypieram Mariolko niczego....ja z żartem o tym napisałam wczesniej.....ja mowie tylko ze pomimo "jaj " jestem grzeczna
ps. pomalowałam 10 jajek, bo u mnie tylko ja mam zdolności i je maluje w co mi sie żewnie podoba
ps. Jacuś byś się zdziwił jak sie we dwie dogadujemy wspaniale!
Miruska
Pomóg³: 17 razy Do³±czy³: 31 Lip 2004 Sk±d: Katowice
Wys³any: 2006-04-15, 23:49
czyzby sie szykowala mala bitewka pod koniec tak cudownego wieczorku??
mozemy sobie pozwolic na troche wiecej szalenstwa w te swieta, potem bedziemy sie martwic co z tym zrobic
czyzby sie szykowala mala bitewka pod koniec tak cudownego wieczorku??
mozemy sobie pozwolic na troche wiecej szalenstwa w te swieta, potem bedziemy sie martwic co z tym zrobic
zaraz zaraz, wkońcu mamy święta jajeczne, więc z jajem dziś są pogawędki zaraz bitewka, Ty to bys chciał już rozlewu krwi
Pomóg³: 17 razy Do³±czy³: 31 Lip 2004 Sk±d: Katowice
Wys³any: 2006-04-15, 23:53
a czy bitwa to musi byc od razu rozlew krwi??
ja o czulych slowkach, albo poduszkach myslalem, niczym wiecej...
ja tu gadu gadu a puste lozko znowu mnie kusi i neci...ech bede musial cos z tym zrobic.. 8)
Pomóg³: 10 razy Do³±czy³: 23 Lis 2004 Sk±d: Warszawa-praga
Wys³any: 2006-04-16, 00:26
mirusiu kochana,wrecz przeciwnie. wlasnie brakuje mi twoich postow z takim akcentem. same facety tylko a tak to przynajmniej popatrze sobie na ta lewa raczke co trzyma" " to cos i od razu mi lepiej jak bedziesz zmieniac to tylko na lepsze ..wiesz, wiosna idzie to moze jakies lzejsze ubranko? jakas skÄ…pa koszulka, krotkie spodenki/spodniczka..troche nachylona przy masce i smigielku itd? mmmm...czekam z niecierpliwoscia 8)
_________________ Fanatyków E30tek zapraszam : Forum modelu E30
Ostatnio zmieniony przez Menel 2006-04-16, 00:27, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
mira_croft [Usuniêty]
Wys³any: 2006-04-16, 00:27
narcyzm neeeee !......ale Jacuś popada w obłedy forumowe!
ps. a awatar jutro zmieniam!
Miruska
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach