Witam!
Przedstawiam swoja beemke 316 z 1984r 90KM na gazniku ....
Moja beemka jest w 100% fabryczna nie posiada żadnych szpecących dodatków ...
Jedyne co sie w niej zmieniło po kupnie to koła ... na Alpina look R15 7,5" 195/45 ...
Planuje ja obnizyc max 40mm z racji tego ze modele z silnikami 4-cylindrowymi sa bardzo wysokie, przynajmniej jak na mnie ....
Beemka pozostanie w stanie fabrycznym planuje dodac jej tylko przednie lampy Black Hella + tylnie in-pro ( dymione, fioletowe ) wraz z kierunkami ...
Audio : raczej tylko do słuchania Kenwood KMD-PS971R 45Wx4 MD + głosniki Kenwood 110W 100mm ...
Ostatnio zmieniony przez center 2007-03-24, 15:14, w caoci zmieniany 4 razy
Moją jak kupiłem to też było to seryjne 316 na gaźniku , tez 84r. niewiele z tego zostało jak sie jeździ z silnikiem gaźnikowym w bmw bo mój umarł w drodze do domu i już nie ożył więc włożyłem 1.8i i.
zdjęcia są dość kiepskiej jakości i nieodzwieciedlaja jej stanu faktycznego, ktory jest dużo lepszy ....
co do utrzymania to winny jest jakies niemiec ktory byl jej jedynym wlascicielem przez 21 lat .... ja jestem 3 ale 2-gi wlasciciel ja tylko sprowadził ....
co do słów lorda łukasza .... nie byłem skłonny ku gaznikowi ... z tym ze ten silnik przeszedł remont generalny przy przebiegu 145tys w 2001r w serwisie w niemczech teraz ma 172tys przebiegu ... a do 2004r była servisowana i podejrzewam ze garazowana bo jej jedynym mankamentem jest pare miejsc po uderzeniach kamieniami ...
co do planów to żadnych fajerwerków nie bedzie ... żadnych spojlerów itp. tylko delikatne obnizenie, ciemne lampy, bede stopniowo tez dodawal wyposazenie ... bo beemka jest troche goła ... poza szyberdachem nic niema
Piękna berta, od razu mi się przypomniała moja 316 '85 na gaźniku 2BE i skrzynce 4-ro biegowej. Super-auto śmigało fajnie i paliło 10 litrów szamba hehe.
_________________ Liczba dachowań - 2
Liczba zniszczonych opon - 464
Łukasz
jak juz clasic to jeszcze radio blaupunkta koniecznie.czarne bez swiecidelek z podswietlaniem pomaranczowym..
klasyk ale bez przesady .... jezdze tym autem na codzien ... i po pierwsze niemam żadnej kasety w domu po drugie to jakis powiew nowoczesnosci nie zaszkodzi 8)
Myśle żeby wrzucic ja jeszcze w M-technik I jesli sie takowy trafi ... narazie mam tylni zderzak ale założe tylko jak bedzie komplet
black hella troche nie pasi do clasica.
gleba jak najbardzie ale to juz podobno nudne sie robi z moich slow
a blaupunkt to zwykly,czarny na cd. tyle samo kosztuje a lepiej wyglada i zakladam sie ze lepiej gra od czegos takiego jak masz czyli srebrnego
oponki są lux ... tylko na własnie są tak niskie że -40mm to musi przy nich być mam nadzieje że juz niedlugo bede miał sprezynki + nowe amorki i koncowki bo to w pierwszej kolejności chce wymienić ...
23. 04 . 2006r pierwszy etap dodawania beemce wyposazenia .... na pierwszy plan poszły elektryczne szybki ... oczywiscie orginał ... dodam zdjecia ... z czasu montazu i z efektem koncowym ....
za 2 tyg. montaz OBC I .... i takze zdjecia ...
Wszystko działa .... jestem bardzo zadowolony z szybek .... stopniowo bedzie dodawane nastepne dodatkowe wyposazenie ... po OBC1 planuje elektryczny szyberdach ...
faktycznie ,zawias nadal tragedia.do takich niskich opon to "ni w pięć ni w dziesięć"
czasami przydaloby sie przypolerowac wszystkie twoje chromy specjalna pasta zeby to wygladalo jak klasyk.
nie raczej nie, nigdy nie uzywałem IQ .... panowie spokojnie z tym zawiasem .. bedzie -60/40mm ale musze jeszcze kupic amorki i koncowki ... nie bede 2 razy wszystkiego rozbierał zobaczymy czy wam sie wtedy spodoba