no no 8) brocki super. jak zrobisz nizszy zawias o -40 to nie potrzebne sa wieksze alu. teraz strasznie razi w oko ten przeswit na takich niskich oponkach.
pzdr
_________________ Fanatyków E30tek zapraszam : Forum modelu E30
fil czy to aby felgi Hammana w avatarze wrzuć swoją bo też ciekawie wygląda
felgi sa jakby podobne do hamanna,nie wiem,logo na nich z bmki.kiedys jak byly spolerowane rzeczywiscie przypominaly wlasnie takie,az kiedys oddalem samochod do zlej myjni i po polerce rozumiesz,kwas czy cos takiego...postaram sie wrzucic foty jak najszybciej..pozdr
i tak juz czuje jakby mnie ktos za zderzak 3mał
Na jeszcze szerszych musiałbym się noga odpychac zeby ruszyć
aha i kazde zagłebienie asfaltu jest moje i obcieram osłoną pod silnikiem i na hopkach rurą wydechową.......
Brocki B6 poszly na sprzedaz bo kiedy zona przejeła zieloną to powiedziała ze nie bedzie na takich jezdziła więc na ten sezon dostała nowe Aez ale tylko 15 na 7 cala i do tego opony 205/60R15
W najblizszym czasie czeka mnie tez lakierowanie całej i wyspawanie bo stan blachary oceniam na 2+ trochę hajsu pójdzie........
Mógłbym ją sprzedać ale za bardzo się przywiązuje do auta i jeszcze żadnego nie sprzedałem, kończyły na innych autach, drzewach szrotach itp..... 8) 8) 8)
co ty i na 15-stkach, profilu 60 niezle trzesie a wsadzilbym jakies 215/45R17 to juz by mnie nieźle żona przechrzciła.....
najlepiej to by było jakbym jej jeszcze wyjał te sprężyny H&R co ma i wsadził serie ale tego nie zrobie 8)
Tak tamte brocki ładne były ale cóż rzeczywistość ,nasze drogi wygrywaja z niektórymi i sie nie dziwie.Ja jescze w tym sezonie pojeżdże extremalnie twardo,nisko i bez komfortowo ale to pewnie wkrótce też ze mna wygra.
A co do gnicia to faktycznie czarnych nie bierze
_________________ POSIADANIE BMW JEST ZAWSZE SUKCESEM.TO NIE PODLEGA DYSKUSJI.ALE BYLOBY LEKKA PRZESADA TRAKTOWAC SAM DOWOD REJESTRACYJNY JAKO PRZEPUSTKE DO ELITY SPORTOWYCH SAMOCHODOW
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach