Wysany: 2006-03-24, 11:51 MCARS POSZUKUJE WARSZTATU SAMOCHODOWEGO DO WYNAJĘCIA-PILNIE
Zależy nam na lokalizacji w Warszawie lub bliskich okolicach - 150-200m2 - minimum 3 stanowiska, utwardzony plac - jesli ktoś słyszał o takim obiekcie to bardzo proszę o kontakt na nr. 600 348 348 lub 604 941 941.
_________________ Części nowe i używane oraz warsztat BMW - 661 496 167
"(...) Proste są dla szybkich samochodów, zakrety są dla szybkich kierowcow" C. McRae
Ostatnio zmieniony przez Baur 2006-04-12, 13:47, w caoci zmieniany 1 raz
"(...) Proste są dla szybkich samochodów, zakrety są dla szybkich kierowcow" C. McRae
Ostatnio zmieniony przez Baur 2006-04-12, 13:47, w caoci zmieniany 1 raz
duchPW [Usunity]
Wysany: 2006-03-25, 21:43
bujaj się
... żartowałem, a niby co dziwnego lub tymbardziej nietaktownego było w moim pytaniu?
uciekać, nie oznacza uciekać przed kimś - nie?... a jakby tak było, to byś tego nie pisał na forum publicznym
BTW - już, żeby nie było niedomówień, to pytałem czy zakładacie filię, a stara miejscówka zostaje, czy też zmieniacię dotychczasową miejscówkę na inną ... oczywiście skądinąd wiem, że ma miejsce zmiana miejscówki na inną
BAUR ZAPRASZAM DO MNIE NA OGLEDZINY, JAK WIESZ POSIADAM DWA GARAZE JEDEN TEN MALY JEST JUZ PUSTY W DRUGIM WIEKSZYM 150m JEST NA ROZWIAZANIU...
JAK COS MASZ MMOJ KOM TO DZWON:)
PZD
_________________ BMW E30 M30B28 TOURING BYLA:(
BYLA
E30 M20B25 TOURING
JEST
E46 Compact 320d
Dzięki Wojtek za propozycje - tylko zastanawiam sie czy znajdzie sie u Ciebie utwardzony plac na 20 samochodów (klientów jest dużo...), 4 stanowiska, biuro, zaplecze socjalne i magazynowe... No i by nie przeszkadzał hałas do późnych godzin....
BAUR JA DALEM PROPOZYCJE NAJLEPIEJ BY BYLO GDYBYSCEIE PRZYJECHALI OBEJRZEC, GADALEM ZE STARMY I Z TEGO CO MOWIL TO DA SIE WSZYSTKO ZROBIC CO CHCECIE ALE TO OD WAS ZALERZY,MUSICIE ZOBACZYC:))
_________________ BMW E30 M30B28 TOURING BYLA:(
BYLA
E30 M20B25 TOURING
JEST
E46 Compact 320d
Ja nie bardzo zrozumiałem, zmiana lokazlizacji czy będzie filia? A no i drugie pytanie, napisałeś "szukamy", należysz do Mcars czy to taki skórt myślowy?
Pozdrawiam i mam nadzieję że znajdziecie coś w okolicach Otwocka, to będę Wam często głowę zawracał
MY oznacza że dołączyłem do teamu, porzuciłem ciepłą posadkę, czyściutkie cieplutkie biuro, służbowe przednionapedówki - i zacząłem robić to co lubię Również Wojtek Głowa dołączył do nas, także zapraszamy ! Rozwój firmy jest tak dynamiczny, że musimy zmienić siedzibę - potrzebujemy więcej stanowisk i lepsze warunki by zwiększyć moce przerobowe i stale podwyższać standart obsługi klienta.
Ostatnio zmieniony przez Baur 2006-04-12, 13:46, w caoci zmieniany 2 razy