Dzisiaj wchodze na strone Beemka klub klikam na forum i wyświetla się komunikat: zostałes wyrzucony z tego forum skontaktuj sie z administratorem nie mam pojęcia za co miał bym być wyrzucony, dzieki KIRKOWI moge dalej korzystać z forum może ktoś wie o co tu chodzi albo komuś się nudzi
Pomg: 10 razy Doczy: 23 Lis 2004 Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2006-03-29, 23:50
a kiedy ostatni raz cos pisales? moze po ostatniej zmianie technicznej cos sie powalilo? albo cos tam cos tam przeczytalem kiedys ze trzeba raz na jakis czas cos pisac bo wywala moge ci oddac 1 post tygodniowo
ps. {biiiiip} piesek 8)
Pomg: 17 razy Doczy: 12 Maj 2005 Skd: TrójkątTrzechCesarzy
Wysany: 2006-03-30, 07:22
menel napisa/a:
a kiedy ostatni raz cos pisales? moze po ostatniej zmianie technicznej cos sie powalilo? albo cos tam cos tam przeczytalem kiedys ze trzeba raz na jakis czas cos pisac bo wywala moge ci oddac 1 post tygodniowo
tak jakoś jest, ze jak się długo nie pisze to się wylatuje - już nieraz dostałem powiadomienie z tuning.pl że jak nie bede pisał, to mnie wywalają... tylko na BKP
jest 4 czy 5tys forumowiczów a pisze może 50 - bo nie usuwają...
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
Pomg: 10 razy Doczy: 23 Lis 2004 Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2006-03-30, 13:59
lukasz , spozniles sie bo mogles sie spytac o to kolege 1bizkit ale wylecial z forum i chyba bardzo dobrze 8) nalezalo mu sie za texty na forum po ktorym lada na slasku.
Nie zostałes wyrzucony ani nic bo dostał bys stosownego maila co,gdzie,jak i dlaczego.
Zaboklowowalismy niedawno pewien numer IP a ze ktos z niego korzystał bo jest zienny to teraz wypadło na ciebie.Wszystko wróciło do normy.
Zamykam temat chyba ze ktos chce podyskutowac to zapraszam na PW.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.