Wysany: 2006-03-29, 15:40 PILNIE DAM PRACĘ KOBIECIE !!!!!! 8 zl na Godzine !!!!!!
Witam, sprawa jest prosta potrzebuje "Prezenterkek" czy "Stewardess" z Pleszewa , Leszna i Olesnicy Praca w Lider Price w piątek od 11 do 20 i w sobote od 10 do 19, 8 zl za godzine na ręke Jesli masz dziewczyne, kolezanke, zone kuzynke lub inna kobiete ktora chciala by dorobic to pisz !!
Fajnie by bylo gdyby ta kobieta sie jakos prezentowala, aby byla komunikatywna wygadana itd .. Wiecej info u mnie na prv !! piszcie na gadulcu albo na PW klubowym !! sprawa jest PILNA !! a wiec nie ma sie nad czym zastanawiac ..
[ Dodano: Sro Mar 29, 2006 4:51 pm ]
Wlasnie sie dowiedzialem ze jeszcze potrzebuje jedna kobiete z Poznania , 10 kobiet z Warszawy i jedna z Gorzowa wielkopolskiego ! ZGLOSZENIA NAJLEPIEJ DZIS BYM CHCIAL ZOBACZYC ~!!!!!!!!!!!!!!!!!
_________________ Systemy alarmowe, pozarowe, monitoring projekt, wycena Pisac PW
Ostatnio zmieniony przez MrKrYH_e34 2006-03-29, 17:19, w caoci zmieniany 1 raz
Jakto jest ? w polsce bezrobocie .. ludzie narzekaja .. ja che dac 150 zl za 2 dni pracy i nie ma zadnej chetnej .. paranoja ..
mam prosbe jesli ktos ma znajoma w lesznie wroclawiu i wawie ktora chce pracowac jako hostessa w ten piatek i w sobote to piszcie na pw pozdro
_________________ Systemy alarmowe, pozarowe, monitoring projekt, wycena Pisac PW
oj tak, bezrobocie to my mamy wielkie ale chetnych do pracy to nie ma.............wszyscy wolni wyjechali za chlebem na lewo a z posredniaka borą zasilek......ot skad te 3,5 mln bezrobotnych hehehe.....ale spoko w tym kraju zawsze mieszkali tacy co chcą fortunę ale nawet nie chce im sie malym palcem w bucie kiwnac....
hmm jak dla mnie 8 zl za godzine to super ! sam bym mogl robic za taka kase i bym sie jeszcze cieszyl niestety jestem chop i mam daleko do was za to jestem komunikatywny i wygadany niekotrzy chca juz ze mnie akwizytora robic !!!
hmm jak dla mnie 8 zl za godzine to super ! sam bym mogl robic za taka kase i bym sie jeszcze cieszyl niestety jestem chop i mam daleko do was za to jestem komunikatywny i wygadany niekotrzy chca juz ze mnie akwizytora robic !!!
hehehe a mowi sie ze u nas nie ma rownouprawnienia i kobieta mniej zarabia, hehe a tu prosze 8 zeta na godzine.......
Stawka jest jaka jest byly akcje ze sie zarabialo 12 -15 zl na godzine .. ale to bylo uzaleznione np od sprzedazy danego produktu .. a tu stoisz przy produkcie i dajesz tylko ulotki NIC WIECEJ .. obstawilem 10 miast brakuje mi tylko kobiet w warszawie , Pleszewie, i pod Wrocławiem w Oleśnicy
Teraz bedzie Ci ciezko znalezc dziewczyny, bo ida swieta i wszystkie agencje juz maja grafiki ustalone.
A dwa wogole brakuje hostess i przychodza przedstawiciele do sklepow i daja stawki dwa razy wiejsze zeby dziewczyny zrezygnowaly z tego na czym stoja i przyszly do nich
Juz akcja zamknieta .. tzn to jest w toku laski juz wychaczone ( naprawde niesamowite) jezdzilem przez 24 godz po polsce i wkoncu znalazlem .. jakby cel osiagniety .. dzieki Tym ktorzy w jakis tam sposob pomagali pozdro ...