co sie Arni nie przyznajesz ze masz dzis okragla rocznice, nie zdradze ktora urodzinek
wszystkiego naj, spelnienia marzen i czego tylko zapragniesz..pozdrowionka
Wszystkiego najlepszego Arni oby mnie krawezników i roów z krzkami.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Witaj Arek !!! gdzie Ty sie podziewasz ,że na zlotach Cie nie widac !!!! Serdecznie , goraco i szczerze zycze Ci spełnienia wszelkich marzen i zdrowia.........do póxnych lat...........I bysmy Cie częściej widzieli. Wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!!! Nikt takiego "palenia" od czasu Tarnowa nie zrobil jak Ty.......jestes nie do pobicia!!!!! PZDR - henry
_________________ HENIEK
Klubowicz
BMW E30 325i (szpera 3,25) z s50b32 - made by MGarage &(suspension) Lukas Performance !
Ale będzie jeszcze coś.......!!!
Pomg: 1 raz Doczy: 30 Sie 2004 Skd: Warszawa YELONKI
Wysany: 2006-03-27, 22:24
Arni-przedewszystkim DUŻO zdrowia,pomyślności no i co najważniejsze zdrowiutkiego i wspaniałego dzieciątka(BECI)Ach jak ja bym chciał kończyć "ćwiartkę"Och ty małolacie
_________________ B-ardzo M-iłe W-spomnienia
DAREK-użytkownik forum
E34 525 -SPRZEDANE> Jest: PRIMERA P12,YAMAHA Fazer 600 , E36 COUPE,E 38
Ostatnio zmieniony przez Darek W-wa 735 2006-03-29, 02:09, w caoci zmieniany 1 raz
Ja tez oczywiscie sie dolacze !! Wszystkiego naj naj aby z BETKAMI bylo wszystko okey, aby Tobie dopisywalo zdrowie... abysmy popili z tej okazji na ktoryms zlocie pozdro
_________________ Systemy alarmowe, pozarowe, monitoring projekt, wycena Pisac PW