teraz zastuj lekki narazie walcze z nowym sercem dla Rafala "Tasior" narazie moje bedzie stalo takie jakie jest do wiosny jak skoncze z czerwona E30 to zabieram sie za swoje
yyy GRUDZIEŃ to chyba jeszcze zima pozdro.
duchX [Usuniêty]
Wys³any: 2005-12-30, 12:17
ZIMA zima i to coraz wieksza!!!! a w garazu coraz zimniej !! dalem nowe fotki teraz mozecie sie zemscic na mnie i moim autku
ratuje Cię, że to cabrio będzie trzeba nad nią troszke popracować. nie ma jednak tragedii!!! z tego co pamietam to ten styl Ci odpowiada pamietam twoje poprzednie auto. ja zminilbym sporo pozdrawiam i czekam na wiosne ciekawi mnie co wymyślicie
Wys³any: 2005-12-30, 15:04
zderzaki wyjda bedzie MT II felgi tez zmieniam o masce nie bede pisal bo jak sie zdenerwuje to sprayem zamaluje bo na razie nie am skad kompresora wziac i to bylo by na tyle co trzeba zrobic !!
miałem okazje obejrzeć ją na żywo i lakierek super(oprócz maski), a zderzaki MT II naprawde będą pasować
na lato szykuje sie niezłe cacko
duchX [Usuniêty]
Wys³any: 2006-01-10, 10:41
zdenerwowalem sie juz maska wymalowana pod kolor nie ma tego oblesnego rysunku o ile mozna to bylo tak nazwac MT I tyl juz w podkladzie zaraz ide malowac potem sie mecze z dopasowaniem szerokiego zderzaka do waskiej lampy teraz sie zacznie poszukiwanie MT II przod tyl ale to na lato i zostano tylko felgi
Pieknie bedzie wygladac na MT mi tez sie mazy MTII na waskiej lampie ale do tego u mnie jeszcze droga daleka a na ile bedziesz wyceniał te fele co masz teraz
Hehe w M-techniku bedzie kozak. Felg bym nie zmienial tylko zderzaczki i bedzie mniód
Te zderzaki w stylu M3 e46 mnie tylko denerwuja, najbardzie na golfach mk 2 ale to juz chyba maly OT
Dzięki ale fele juz mam A M-techn. I bedziesz sie pozbywał? Bo z checią bym do siebie zalozył. Wlasnie jestem na etapie poszukiwania:) Czekam na fotki na Azev-ach bo to jedne z moich ulubionych felg Mam nadzieje ze kiedys obejze to autko na zywo bo koncepcja przypadła mi do gustu ale czekam na efekt koncowy:)
o wiele lepiej niz z rigeram załozył bym calego do konca m-technika I i troszke skrucił wydech z tyłu strasznie te lufy wystaja ale zajefajne autko
_________________ BMW e21 316-1.8i sprzedane
e30 325i-cabrio z parapetem
Ja chce wiecej fotek
1. Wydech!! Zrób coś z tymi 2dwoma patykami, bo wystają i sterczą jak hmmm..... no żeby jeszcze one się ładnie świeciły, ale.....
2. Zawieszenie, tył zbyt wygórowane względem dużej przedniej gleby
Super fotki wyszły w czarnobiałych kolorkach, miodzio, chyba swojej też musze pstryknąć takie fotki.
P.S. gdzie robione te fotki?? jakisz dach wiezowca/biurowca??
tył niżej i odpal diaksa skróć te rurki jak juz wcześniej pisałem
Yyyyyy a co ty z przodu za pług założyłeś??
�adniej by wyglądało jak byś miał takie cudo np, jak Wiesiek ma z rzodu Albo jak Arczi mówi mtechnik 1
Po za tym zrób czarną helle i nerke srebną bo w koło masz chromy a z przodu czarna nerka średnio to ze sobą pasuje...
Jacek a niby z kąd wziąść te płaskie dekle??
Ps. Wieśkowi też by się przydała gleba jeśli to jego e30 obok twojej jest
_________________ Pomoc Drogowa 24h.
665-29-29-01
duchX [Usuniêty]
Wys³any: 2006-03-26, 17:21
bedzie mtech II przod i tyl , wydech vedzie skracany dopiero w tedy jak bedzie mtech , wiesiek czeka na amory wszystko bedzie jak nalezy tyl zostaje tak jak jest nie moge obnizyc bo sie nieda !!!!!!!!!!!
jak obnize to nie wjade do garazu , na podnosnik , nie bede dal rady jezdzic po jezdni sprezyny z tylu maja 4 zwoje po jednym malutkim na koncach i dwa duze po srodku wiec nie wiedze mozliwosci obnizenia
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach