u mnie w Płocku nie pada... ale przez roztopy na osiedlu jest mokro wszedzie kaluze, i psie gówienka .... temp. w dzien delikatnie na plusie .... wiosny chyba nie bedzie w tym roku
Jest dobrze wszystko sie topi temp około 3 na plusie,nie pada,pochmurno.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
We Wrocku caly czas plucha Noca pada ,jest mróz a w dzien wszystko topnieje i jest plucha . Dodam ze mielismy tego roku najsrozsza zime od '62 roku Bylo nawet -20 a normalnie jest -2 srednio a max to -7 takze za ciepelkiem wszyscy sa steskieni.
Lublin... co noc dorzuca po kilka cm sniegu... mam podworko w srodmniesciu i sniegu juz nie mam gdzie przerzucac jak bylem u siebie na dzialeczce na pojez. leczynsko-wlodawskim to bylo sniegu do pol lydki tak ponad 30cm... w nocy ponizej zera i to sporo a w dzien w okolicach zerka...
w Trójmieście od dłuższego czasu wiosna czai sie za oknem, codziennie świeci słoneczko tak do 14.00, temperatura róznie, dzis na termometrze miałem +5st.C, asfalt był rozgrazny do +8st.C o 11.00 w Gdańsku Oliwie, w styczniu było -25st.C zarówno w dzień jak i w nocy, a teraz w nocy jest +1st.C, więc chyba nie jest tak źle. Idzie wiosna na całego, np. dziś w radiu podawali, że bociany już całymi stadami opuściły Afrykę i będa u nas za jakieś 2 tygodnie z całą przeprowadzką o ile dobrze zapamiętałem
Tak jak pisze Webretti...... u mnie 6 na plusie :d
Codziennie jadac do szkolki ubieram ciemne oklulary 8) i szczerze gebe do slonca
i łudze sie ze juz wiosna idzie cala para....... (wole sie tak oszukiwac, niz myslec o zimie, zimnie i tym paskudnym sniegu co sie topi teraz)
....... a moze juz faktycznie idzie
u mnie juz roztopy i +4 zaczyna sie wiosna mama nadzieje
u mnie to już ze dwa tygodnie w dzień raz jest nawet +5 czasem -5 a w nocy standartowo cały czas na "-". Więc coś ta wiosna w kulki leci. Teraz np. jest +3 i pada sobie co jakiś czas snieg. Dosyc już mam tego
Mówią że kolo weekendu ma być troche cieplo okolo 10 i sie pokaże słońce potem od poniedziałku ochłodzenie czuje że w marcu nie zobaczymy wiosny....
Nie ma wiosny i nie bedzie, bo siedzi teraz w mojej główce i zbyt przyjemne to jest, abym Wam ją oddał , więc w tym roku czakajcie na lato, może prędzej dojdzie, bo wiosna zostanie u mnie już
U mnie dzis była wiosna i nie mogłem sie powstrzymać aby nie wypróbować ostatniego zakupu do beti windshott przy tej temperaturce spokojnie mozna smigazc było 10c i faktycznie nic nie wieje Oby jak najszybciej było to lato
_________________ BMW e21 316-1.8i sprzedane
e30 325i-cabrio z parapetem
Dementuję informacje, że nie ma wiosny. Właśnie przed chwilą skończyłam myć okna i ....... co widzę ???.......... W I O S N A ! ....... Słońce świeci, ptaszki śpiewają ........... przez umyte okna lepiej widać.
Pozdrowienia i całuski wiosenne - M.
Ja dzis tez bralem sie za sprzatanko .. szykowalem dzialke pod zaczynajacy sie zezon grilowy .. wyrzucalem budelki puszki i inne pozostalosci po zimowych imprezach .. delktowalem sie naprawde pieknym sloneczkiem...
PS po uczennicach w mojej szkole tez widac ze wiosna do glowek zawitala bo juz zaczynaja wietrzyc conieco i maja naprawde przykrotkawe spodniczki
_________________ Systemy alarmowe, pozarowe, monitoring projekt, wycena Pisac PW