Witam, czy ktos moze ma namiar na jakiegos dobrego (i oczywiscie nie zabardzo zdzierającego) blacharza, lakiernika w Warszawie ewentualnie po zachodniej stronie stolicy?
Dzięki.
_________________ było e21 323i,e36 318i,e36 325ci,e46 330i,e90 320i, e46 330ci
jest e46 330ci & e91 318i
Powinniśmy założyć temat "wykwity po zimie" i wklejać foty bo widze,że coraz więcej ludzi szuka lakierników ja też
Trzeba kupić Audi one nie rdzewieją ten ocynk w BMW to jakaś ściema.
Heh palnik i szpachla to przyjaciel 99% beemek
Ale najczęściej jest tak,że samochód rdzewieje tam gdzie nie był jeszcze naprawiany patrz M3 sedan w dziale Śmigła.
Pomg: 1 raz Doczy: 22 Gru 2004 Skd: Poznan-Rataje/Czecha
Wysany: 2006-03-12, 21:48
Maly jesli myslisz o aluminiowych Audi to rzeczywiscie nie widac na nich sladow rdzawego nalotu. Ale to nie znaczy , ze sie nie sypia wrecz przeciwnie u nas widac chociaz , ze sie cos dzieje i mozna szybko temu zaradzic natomiast w takich Audi niezauwazysz tego bo rdza jest koloru ALUMINIUM i pupa blada. Patrzysz a tu nagle odpychasz sie jak rodzina Flinstonow
_________________ BMW E30 318 iS 90' Coupe Diamantschwarc metalic coraz blizej idealu (czyt oryginalu z lekkim upiekszeniem)
miałem na myśli audi tyupo 100 C4/A6 lub B4 ale to są samochody dla panów w kapeluszach choć trzeba im pzyznać,że korozje znoszą dużo dużo lepiej niż BMW tam poprostu jest jej brak.
miałem kiedyś wartburga,też nie rdzewiał, ale był to model sportowy z pomarańczowymi pasami przez auto, numerami na boku i białymi felgami. Wygrałem w nim rajd Otwock- Świder-Karczew
I nie rdzewiał
tylko jak walnałem nim w krawężnik , to sie połamał trochę