Jeszcze tu nie bylem moja niunia
Teraz dopiero cyknalem jej na ostatnim spocie pare fotek.
Musze na wiosne kupic jej jakies fajne alumy a te zostawie z zimówkami (195/65 r15 troche ja podniosłem na zimę bo tak latała na 205/60 r 15)
moze byc ja bym w niej zmienil
-tylne lampy z bilymi kierunkami
-sciagnal bym folje z szyb
-brewki out(plz)
a tak to spoko moze ten wydech troszke za duzy i tak jak mowiles ladna fela na wiosne:D:D
zmień lampy z tyłu, walnij ją na jakieś 9x17 z przodu i 10x17 z tyłu, mój kolo ma na takich w takim kolorze jak twoja, całkiem inne autko, szkoda ze szybki nie są z przodu ciemne........... 8)
BTW - coś więcej napisz o niej.....
_________________ Marcin
Klubowicz
GG 6271263
------------------------------------------------------
nawet Papież jeździ BMW > Bóg powiedział ludziom co dobre :)
MINUS:
tak zciągaj bardzo szybko z prędkością światła znaczem ///M następnie nie pasują wogóle te przyciemnione szyby jak by cała była przyciemniona to owszem teraz wygląda jak złozona z dwóch, WYDECH!!!!!!!!!!!!!! do wyrzucenia nie pasuje kompletnie
PLUS: bardzo ładnie stoi fajne masz felgi na zime na lato kupuj oryginały BMW najlepiej 17stki i nie zastanawiaj się nawet przez secunde nad 16stkami będziesz żałował mówie ci pakuj 17stki fajny kolorek widać ze zadbana tak 3maj napisz coś może o wnętrzu który rocznik jakies planowane zmiany w silniku
Witam.
Autko jest bardzo ladne
Jedynie co bym zmienil to tylne lampy, przyciemnil bym pozostale szybki, no i oczywiscie jakas za........ felge bym zalozyl. Ale to wszystko powiedzieli juz moi poprzednicy
Dzieki. Miło poznac czyjes zdanie
Fele mam juz na oku 17, lampy z białymi kierunkami tez juz prawie kupilem natomist wydech pozostanie bo jest w sam raz troszeczke buczy ale delikatnie i gdyby nie on to ten m40 1.8 wogóle chodziłby jak "wiadro"
Szybki tez zostaja, chociaz zaciagaja bardacha ale na tylnym siedzeniu daja mi sporo prywatnosci
_________________ było e21 323i,e36 318i,e36 325ci,e46 330i,e90 320i, e46 330ci
jest e46 330ci & e91 318i
Tak patrze na to auto i nie widze nic na czym mozna byłoby zawiesić oko.
Co mnie razi:
Kolor (blee)
Znaczek na klapie (M)
Tylne lampy
Kondomy na zagłówkach
Czarne szyby (totalna porazka przy tym kolorze nadwozia)
Felgi (pewnie na zime , ale poprostu na co by nie były to są wstrętne)
Ogólnie jak dla mnie to to E36 to kicha
Bierz przykład z Newmarcin-a i Vincent-a oni mają naprawde piękne e36 a Twoja przy nich wygląda jak 4 liga
Pewnie bym sie za cos takiego obrazil ale to jakis hans tak ja wyszykowal zanim mi ja sprzedal z reichu wiec mnie to wali, choc moze nie powinno bo teraz ja nia brykam ale ogolnie spox. Nie zamierzam malowac tylnej maski, bo jak zerwe znaczek to napewno bedzie widac ze tam cos bylo a kolor dla mnie jest jednym z ladniejszych wiec........
P.S. Piotrek A co do tylnych lamp i felg to sa fabryczne i skoro rzygasz na ich widok to nie wiem co tu robisz bo tak je opracowali stylisci z BMW i nie wiem czemu ci sie podobaja te samochody???????
_________________ było e21 323i,e36 318i,e36 325ci,e46 330i,e90 320i, e46 330ci
jest e46 330ci & e91 318i
Nie zamierzam malowac tylnej maski, bo jak zerwe znaczek to napewno bedzie widac ze tam cos bylo
Bierzesz grubą nitke odklejsz znaczek a miejsce gdzie był znaczek traktujesz benzyną EXTRAKCYJNĄ i problem z głowy nie będziesz musiał nic malować ja też miałem takie ustrojstwo jak kupiłem swoją od razu zdjąłem jeszcze zagłowki out
To pytanie osobne da się zciągnąć taką folie z szyb umiał by to fachman zrobić tak jak przykleił tak by umiał odkleic bo jescze niespotkałem się zeby ktoś odklejał folie wszystkim to pasuje
Piotrek A co do tylnych lamp i felg to sa fabryczne i skoro rzygasz na ich widok to nie wiem co tu robisz bo tak je opracowali stylisci z BMW i nie wiem czemu ci sie podobaja te samochody???????
nie przejmuj się, Piotrek ma zimowe przesilenie..... chciał napisać że czeka z niecierpliwością na 17-tki w Twojej bryczce
_________________ Marcin
Klubowicz
GG 6271263
------------------------------------------------------
nawet Papież jeździ BMW > Bóg powiedział ludziom co dobre :)
P.S. Piotrek A co do tylnych lamp i felg to sa fabryczne i skoro rzygasz na ich widok to nie wiem co tu robisz bo tak je opracowali stylisci z BMW i nie wiem czemu ci sie podobaja te samochody???????
Wiesz na mnie jakoś nie robi to wrazenia kto to robił (czy józio z garażu czy styliści z niemcowni)ale wygląda badziewnie.Może mi się nie podobać?Moze! Nie bierz sobie tego do siebie ale jesli oczekujesz szczerych opinii to nastaw sie równiez na te negatywne.
co do tylnych lam to te sa 100 razy leprze niz jakies LEXUSY
ale nie ma ladniejszych lamp niz takie jakie byly w eMkach
(ja mam tzw. RED&WITHE ale moim skromnym zdaniem do koloru mojego woziko to one pasuja )
a ja powiem tak
chlopak sie chcial pochwalic a wy go zjechaliscie, i za co..... za to ze kocha BMW?
powiem krotko:
autko mi sie podoba
- przyciemnione szyby moga byc
- lampy z tylu - sa oryginalne (chociaz faktycznie mi sie takie tez nie podobają), ale jest to fabryka wiec nie bede nic pisal
- galka zmainy biegow - faktycznie zmienilbym
- brewki - widzialem gorsze, wiec nie wiem czego chcecie od nich
- wydech - hmmmm - troszke przesadzony ale ..... zalezy co kto lubi
a poza tym OK
i tak mi sie podoba
_________________ Artur - Klubowicz
arczi@beemka-klub.pl ; gg:813334 ; skype: arczi_bmw
e30 316i i e30 318i - rozbite
e30 324td i e36 316i - niestety sprzedane
obecnie bez autka
Mi sie podoba,choc nielubie tego koloru zmiana felg i napewno bedzie lepiej.
A tak poza tym to tez jestem z Ozarowa ale jakos jej jeszcze niewidzialem.
OBECNIE MIESZKAM PARE KILOMETROW DALEJ, W POLACH KOLO PILASZKOWA
WCZESNIEJ JEZDZILEM NIEBIESKA E21 NA DWÓCH KOMINACH Z TYŁU
[ Dodano: Nie Mar 12, 2006 4:11 pm ]
kilka zdjec oraz dziękówa dla korzucha za namiar na żarówki do kierunków, jak dla mnie sa zajefajne
wymieniłem tez w koncu halogeny z przodu i tylne lampy, jeszcze tylko te 17-stki lub 18-stki zarzuce
Nie lubie oglądać fotek brudnych samochodów. Brewki w E36 mi się podobają tak samo jak w E30 samochód wygląda z nimi agresywniej tylko lepsze by były takie zachodzące na kierunki.