ja robilem ok 100 ok od wawy, nie wiem ile dokladnie samo malowanie by kosztowalo, bo auto mialem rozbite i placilem za calosc, ale przypuszczcam, ze 2k z farba nie przekroczy.
cos tanio 2tys za malowanie calej 34 ciekawe jak z jakoscia i materjalami bo cos mi sie wydaje ze najtansze na rynku pozdro
Malowanie normalne, jak kazde inne, ja swoja lakierowalem cala bez dachu. Oczywiscie jak chcesz lakierowac kazdy element dolkadnie, np. maske pod oslona to cie wyjdzie drozej, ale jak komus chce sie ladowac tyle kasy w auto warte 10 k to widac niezly z niego inwestor. Wystaczy, zeby lakier byl dobry i dobrze polozony.
cos tanio 2tys za malowanie calej 34 ciekawe jak z jakoscia i materjalami bo cos mi sie wydaje ze najtansze na rynku pozdro
Malowanie normalne, jak kazde inne, ja swoja lakierowalem cala bez dachu. Oczywiscie jak chcesz lakierowac kazdy element dolkadnie, np. maske pod oslona to cie wyjdzie drozej, ale jak komus chce sie ladowac tyle kasy w auto warte 10 k to widac niezly z niego inwestor. Wystaczy, zeby lakier byl dobry i dobrze polozony.
i zeby nieodpadal po 3miechach
_________________ sprzedam czesci do e30
gg 4521730
tel 607254606
Ja korzystam z lakiernika koło sierpca , ale z kraka to masz ok 450km.... bierze ok 2,5 - 3tys za moalowanie całości... dobry fachowiec, zmiana koloru to troche drożej
Pomg: 10 razy Doczy: 23 Lis 2004 Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2006-03-11, 00:21
pod ruska granica( glupio brzmi) ale kumpel pomalowal w poprzednie lato cala e36 coupe z czarnego na czarny za 1500 zl. nadal wszystko pieknie i nic nie wychodzi po zimie. to jest okolo 400 km i tydzien czasu roboty.
pod ruska granica( glupio brzmi) ale kumpel pomalowal w poprzednie lato cala e36 coupe z czarnego na czarny za 1500 zl. nadal wszystko pieknie i nic nie wychodzi po zimie. to jest okolo 400 km i tydzien czasu roboty.
Ruska granica jest dluga wiec jakies konkrety
Bracia za wschodniej granicy lataja mesiami i audi wiec uwazaj
U nich wszystko ginie ...