Witam. Już straciłem głowie z moją bemka tydzien temu odebrałem ją od Pawłowskiego z Łomianek z tego serwisu bmw ponieważ nie chodziła mi na gazie ani na benzynie..z tego co mówił była padnięta sonda lamba dzis rano wstaje chce jechac i to samo ale teraz na gazie mi chodzi ponieważ zmieniłem zawór sterujący i niepobiera mi danych z sądy tylko sam reguluje gaz.co możę być przyczyną że tak padają mi sądy to juz 2 w ciagu 3 miesięcy a ta co teraz mi założył niby nowa.
ano nie czytałem myślałem ze jak serwis bmw to mają pojęcie hi ale ja juz daje spokoj powoli z tym moim bmw bo zaczynam tracic wszsytkie nerwy i wiem jedno ze e-36 to jest tandeta, począwszy od plasticzków skonczywszy na moim silniku;)
chyba tak zrobie tylko trzeba przez wakacje wymyślec jakis sposob zarobku na e-30:)
pozbądz sie e36.....i kup e30-tke.... np. ładna 325 na szerokiej lampie... nic nie piszac na temat e36 powiem tylko tyle ze malo fanów bmw lub ten model i coś w tym jest...
1,8m10 ( gaznik )_ sprowadzona .... jeden wlasciciel w niemcowni z 1938r .... serwisowana w niemczech do 2005r do grudnia w BMW.... org. przebieg 170tyś ( ktore ja kilka dni temu strzeliłem) 8) ogolnie org. + stan fabryka... do jazdy.... szykuje sie do 735i e32..potrzebowałem czegos oszczednego... ogolnie golas do jazdy + instalacja gazowa