Wysany: 2006-03-09, 23:52 Gdzie pozostawić autko w Wawie na dłużej ?
Podpowiedzcie gdzie można by w Warszawie tanio i bezpiecznie przenocować parę dni moją beeme We wtorek przyjeżdżam na rozmowę w sprawie pracy, a potem jadę już inną beemką po autko dostawcze do Niemcowni na jakieś 3-4dni i wracam. Pasowało by mi gdzieś postawić ją żeby nie zginęła. Jak przedstawia się cena parkingów strzeżonych A może ktoś by mi na swoim podwórku ją postawił
siema... Podwurka swojego nie mam ale moge ci dosyć pwny parking na Grochowie załątwić jeśli jesteś zainteresowany to rano moge pogadać ile sobie policzą...
GRZESIU JUTRO DAM CI ZNAC CZY BEDZIE TAKA MOZLIWOSC POZOSTAWIENIA FURY U MNIE NA PODWÓRKU...JESLI JESTES ZAINTERESOWANY:)
MIEJSCOWA ODDALONA JEST 15 KM OD CENTRUM WAWY...
_________________ BMW E30 M30B28 TOURING BYLA:(
BYLA
E30 M20B25 TOURING
JEST
E46 Compact 320d
Najlepiej poszukac taniego parkingu strzezonego kiedys na bródnie płacilem chyba 6zl za dobe takze nie duze pieniadze a autko bezpieczne bo w moich okolicach 12zl za dobe to normalka.
Na grochowie biorą 10-20zł za dobę. Ale nie wiem czy na 4 dni można , bo to na zasadzie że mozna jak kogos nie ma:) Adresy: Majdańska 17 i Majdańska vis a vis zagójskiej.
ja to bym pogadal z chlopakami z tomsona... Oni trzymaja fury w forcie wola na podziemnym parkingu i zostawiaja nieraz wybebeszone furki poza warsztatem i chyba wszystko luz a poza tym cieplo i przytulnie bo z nieba nie leci