Wysany: 2006-02-08, 18:47 kieliszki, szklanki z logo bmw
witam !
mam pytanie - czy byl by ktos zainteresowany kupnem zestawow kieliszkow z karafka lub szklanek whisky (takie fajne niskie i ciezkie)
wszystko wykonane z krysztalu najwyzszej jakosci.
kieliszki jak i karafka byla by pieknie zdobiona z logiem BMW to samo z szklankami (mozliwe ze pojawia sie rowniez inne rzeczy)
pozniejszym wieczorem mial bym rysunki jak by to wygladalo i teoretyczny koszt
czy byly by osoby tym zainteresowane ?
(TOWAR NAJWYZSZEJ JAKOSCI ! )
po pierwsze to nie moi rodzice
dzis nie dalem rady zrobic projektow !
nie bedzie zadnej kalkomani ! wszystko grawerowane i malowane jakos tam nie pamietam jak sie to tam zwie ! zaden badziew jak napisal Pioter
wszystkiego dowiem sie na jutro ale widze ze wzbudzilo to jakies zainteresowanie wiec jest juz jakas dodatkowa motywacja !
PIOTREK ! miales nic nie mowic o tym tirze ! dopiero w tv ucichlo a ty tu kurde znowu naglasniasz !
tak jak mowil kordi - wszystko jest PROFI !
wstrzymajcie sie do jutra
Lukasz jak chcesz nietlukace to moge ci spejcalnie for ju z drewna wyrzezbic
na wstepie przedstawiam dwie szklanki probne wykonane z tzw "brakow" z polem bezbarwnym i polem zolto palonym (kolor ma defekt i prosze sie tym nie sugerowac).
pole tla moze byc niebieskie tak jak logo BMW. Logo mozemy wykonac na kazdym rodzaju krysztalu np. szklanki, kieliszki, karafki a nawet wazony lub mise.
jezeli macie jakies sugestie co do wykonania takiej szklanki to prosze pisac - wzor na szklance moze byc do wyboru, moze go nie by, logo moze byc wieksze lub mniejsze, moze byc dodatkowy napis itd ...
PROSIMY O WSZELKIE SUGESTIE
koszt kompletu szklanek (tj. 6 sztuk) to jak dla forumowiczy 70 zl (cena moze ulec zmiane ale raczej w dol , cena dotyczy kompletu szklanek jak na zdjeciu bez koloru)
dokladne ceny podam jutro !
jezeli jakies pytania piszcie na forum lub pw - jak komu wygodniej
chcial bym dodac ze znak jest GRAWEROWANY ! nigdy sie nie zmyje, nie zetrze, ani ... no chyba ze potluczecie po pijaku
jezeli ustalimy jakis konkretny wzor ktory bedzie wszystkim pasowal i ustalimy na czym to ma byc zrobione (kieliszki, szklanki ... ) to mozemy zaczac "produkcje"
Pomg: 1 raz Doczy: 12 Wrz 2005 Skd: Pacanów..... :))))))
Wysany: 2006-03-02, 22:08
A może by tak zrobić to z klubowym logo......??
PozdrOOfki....
_________________ gg.8917719
Gdyby Bóg popierał przedni napęd To chodzilibyśmy na rękach....
MARTINEZ [Usunity]
Wysany: 2006-03-02, 22:48
szklanki spoko
dlaczego tak drogo
jednak mnie interesowały by z samym logo 8)
jak jest mozliwosc wykolania takich szklanez i kieliszkow z samym logo to bede zainteresowany
oczywiscie cena musi byc duzo duzo mniejsza 8)
wracając do tematu, to zdobienia na tych kryształach podobałyby sie mojej babce zakochanej w gadżetach a'la ludwik XVI, natomiast taka szklaneczka bez ozdóbek z samym tylko znaczkiem BMW, lub jedną niewielką, ale za to fajną ozdobą ... bym sie zainteresował
- to trochę jak ze stylingiem - jak przedobrzysz, to masz spore szanse zaliczyc topic 'jak zeszpecić' zamiast topicu z fajnymi fotkami - więc zapodaj kieliszki bez spojlerów
edit: a co do sposobu, w jaki bronisz swoich praw do zadka luka, to trzeba przyznać, że Twoja determinacja jest godna najwyższego uznania - trzeba wiedzieć czego się chce
Ostatnio zmieniony przez duchPW 2006-03-02, 23:43, w caoci zmieniany 2 razy
Pioter a mogl bys cos blizej ? jak miala by wygladac taka ozdobka mala ?
mamy w glowie pare projektow i chcemy zebrac jeszcze wasze pomysly i zrobic taki ... MIKS chodzi o to zeby sie kazdemu podobalo i zeby bylo jak najladniejsze !
pisac dokladnie jak mialo by to wygladac jeszcze lepiej jak by sie komus chcialo nawet rysowac
pozdro
Ostatnio zmieniony przez urbi 2006-03-02, 23:55, w caoci zmieniany 2 razy
duchPW [Usunity]
Wysany: 2006-03-02, 23:55
jak się czyta ten temat, to można się dowiedzieć, że
CHCESZ BYC NAJSZYBSZY? ZAŁÓZ KASK I RĘKAWICZKI
...a poza tym, co do ozdoby, to oczywiście chodziło mi o znaczek BMW - i nic poza tym - tzn. żadnych szlaczków, wypukłości i wzorów a'la mróz na szybach
natomiast jakiś drobny napis - czemu nie - np. jeśli miałyby to byc szklanki okolicznościowe - "np. III Małopolski Zlot BMW" - nad albo pod znaczkiem - najchętniej bym narysował, ale brak mi talentu
Pomg: 10 razy Doczy: 23 Lis 2004 Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2006-03-03, 01:06
nie chcialo mi sie wchodzic na ten topic ale teraz po przejzeniu tyk szklaneczek itd powiem ze chyba bedzie mi sie lepiej w nich spirytusik pilo
wiec jak cos to moze jakas karafke i 4 szklaneczki zamowie..
pzdr
troche porzadku zrobilem, bo mial to byc temat o szklankach a nie o 8) wiec niech takim pozostanie...pzdr all, center
ps. dosc, jeszcze jakis text poza szklankami i sie pogniewamy...