Pytanie głównie do warszawiaków - podajcie mi namiary na jakieś ciekawe lokale ( z romantycznym klimatem) w Warszawie (najlepiej Praga Południe) - potrzebuje iść gdzieś z kobietą 8 marca
Wysany: 2006-03-03, 09:07 Re: jakie lokale w Wawce ?
Marcin e30 napisa/a:
Witam.
Pytanie głównie do warszawiaków - podajcie mi namiary na jakieś ciekawe lokale ( z romantycznym klimatem) w Warszawie (najlepiej Praga Południe) - potrzebuje iść gdzieś z kobietą 8 marca
tylko żeby mnie ceny nie wykończyły
z góry dzięki
Z klimatem powiadasz - polecam mała knajpke na ul.Poznanskiej (blizej al.jerozolimsich zaraz przy tym odremonotowanym hotelu),pizza swojskie jadło (spagetti to spagetti a nie jakies wywar produkowany w radomiu - naprawe polecam
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Może "Podwale" na Starym Mieście lub "Szwejk" na pl. Konstytucji (przy hotelu MDM), żarełko super smaczne, a i ceny nie są zaporowe.
Z klimatycznych lokali jest jeszcze "Adler" przy placu Trzech Krzyży, tyle że ceny tam są troszkę wyższe
A teraz coś dla Panów w dniu kobiet:
Jeden z pub'ów (dobrze nam znany ) w dniu kobiet organizuje następującą akcję: wjazd 20 zł i picie piwa i gorzałki do bólu za free.
Czy to aby święto kobiet ?
Przecież to prezent dla mężczyzn... :):)
_________________ "Houston - I have a problem..." Tragedia się stała ! Becia w oczko dostała !
"Na złość mamie odmrożę sobie uszy..." - human... unperfect life form
Pomg: 10 razy Doczy: 23 Lis 2004 Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2006-03-03, 23:46
co do mc donaldow...bardzo fajny jest pod dworcem centalnym. w przejsciu podziemnym. naprawde bardzo fajny i romantyczny klimat. plusem jest ze nie jak wiekszosc restauracji wyroznia sie brakiem wc. to jest cos a nie jakas komercja 8)
Novy Bolek Pola mokotowskie jedzonko np kielbaska i fryty do tego zimne piverko mozna posiedziec i potanczyc mila atmosfera czasem imprezy klubowe czasem bal gejowski naprawde mozna wiele zobaczyc hehe pozdro
_________________ Systemy alarmowe, pozarowe, monitoring projekt, wycena Pisac PW