to jest chyba konkretniejsze - wczesniej mialem wiecej zdjec tego autka ale teraz ostalo sie to:
Moc ok 800KM , silnik M50B25 bez Vanos, mialem fajne zdjecia zkreconego walu od 328 przez to cudo
kaprys Go
Wysany: 2004-03-26, 12:12
2 lata i mój będzie tak wyglądał
WOW
biore tą fote i jade do AMB
Sarnuś daj coś więcej...specyfikacje techniczną tego silniczka po przeróbkach ...hmmmmm
yoshi Go
Wysany: 2004-03-26, 13:51
a przy 800KM nie zdarzy sie tak ze silnik ruszy a ja z autem zostane, bo to chyba juz za duzo jak na jedno male E30
ja rozumiem ped ku predkosci ale predkosc swiatla to juz przsada
Go
Wysany: 2004-03-26, 13:55
mi brak słów, jestem pod wrażeniem i wybaczam nawet tego Kasparowa w tylnej części..... piękniutka, taką kcę
Pomg: 11 razy Doczy: 19 Mar 2004 Skd: Warszawa Skorosze
Wysany: 2004-03-26, 18:46
Kaprys! Masz sklerozę Podsyłałem ci kiedyś te foty i jeszcze dałem link do filmiku. zwróć się do Kirka, jeśli nic nie reinstalował ani nie formatował to powinien mieć jeszcze kilka innych zajeb ... zdjęć jeszcze fajniejszej E30...
A to cudo generuje 650KM na drodze, ze zwykłego paliwa i ponad 800KM na metanolu. Komputer Autronic (taki jak w S4Killer). Kute elementy. Wiadro. I chu**we czasy, bo własciciel nie umie przenieść mocy na asfalt
Wysany: 2004-03-27, 12:56
Lukas. Ja ich nie mam bo mi się dysk spierdzielił nie do odratowania. Po prostu pewnego dnia zaczął pierdzieć i tak już zostao. Pojechałem z nim do qmpla i odpaliłem ... uszkodzony klaster uszkodzony klaster uszkodzony klaster ... itd. No i wcześniej kiedyśtam zapodałem te fotki Kirkowi. Czarna poszerzana a la M3 E30 na szerokiej. Pod maską 3,8MPower na mega świstaku. Piękne wielkie foty...