Wysany: 2006-02-28, 22:38 [GRA] Life for speed gra ktoś ??
Elo dorwalem ostatnio ta gre i jestem pod wielkim wrazeniem. Tak realistycznego symulatoru nigdy nie widzialem !! Jesli gra ktos w to to chodzcie sie ustawimy na piatek lub weekand.
PS: zeby grac wystarczy sciagnac demko np z gry.wp.pl
PS Przez tą gre coraz bardziej przekonuje sie do przednionapedówek
polecam LFS2 ma ładniejszą oprawę graficzną
wg. Blackholemotorsports:
best multiplayer
best physics
bardzo miodna, ogranicza ją licencja, ale jest od cholery ustawień. Da się grać i na klawiaturze i myszką i na padzie i na joyu i na kierownicy hehe.
może grafika jakoś wybitnie nie powala i efekty dźwiękowe, to jednak fizyka i zachowanie auta bardzo wierne i miło się w to gra (choć znam takie osoby które dobrze śmigają autem ale nie cholery nie potrafią dobrze pojechać w tej grze )
Pomg: 11 razy Doczy: 19 Mar 2004 Skd: Warszawa Skorosze
Wysany: 2006-03-01, 14:17
to jest pełna wersja
sciągasz pełną wersję ograniczoną w większym stopniu (auta,trasy).
aby ją odblokowac potrzebny jest kod
kod dostaniesz jak zapłacisz
Life2Game.com #1 ten serwer jest w miare szybki i pusty wchodzcie na niego
[ Dodano: 2006-03-04, 19:31 ]
Kurde a moze ktos mialby mozliwosc udostepnic serwer na gre po placu wiecie spychanie demolka drift itp bo w sumie sobota a nie gramy wspolnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pomg: 11 razy Doczy: 19 Mar 2004 Skd: Warszawa Skorosze
Wysany: 2006-03-05, 02:21
założyć serwer może tylko osoba z zewnętrznym numerem IP
nigdy plac, tylko normlany tor i wyścig
Więc finalnie jutro godzina 20 spotykamy się na forum i szybka decyzja kto zakłada serwer, a jeśli się nie da to si gdzieś dołączamy i jazda
Mateusz [Usunity]
Wysany: 2006-03-12, 00:09
gram w lfs'a ok. rok i musze powedziec ze gierka super, ale klawa odpada, na myszce na chama obleci, ale zeby w pelni wykozystac jej miodnosc trza miec kiere i dobrego setupa (mozna sie nimi wymienac), mozemy pograc kiedy, to wam powysylam dobre staty i bedziecie ladnie smiagac (ja sie wprawicie ) mi na kierce jezdzi sie zarabiscie... ino musze poprawic troche technike bo prawie zawsze na wyjsciu z zakretu stawiam boki (:twisted:) i po kilku okrazeniach trza wymienac oponki, a porownywanie lfs'a z toca jest nie na miejscu bo dzieli je przepasc...
co do full wersji... demo to jest full tylo ze z zablokowanymi autami i trasami... mozna je odblokowac po przez zakup licencji S1 lub S2, albo przez krakersa (lecz wtedy nie mozna grac "nowymi" autami i na "nowych" trasach on-line) jesli ktos mialby jakies pytania/problemy niech do mnie zagada