siemanko,
Pewnego pieknego dnia podszedlem do mojej bemki( E30, 2.0i silnik M20 6cyl 12 zaw.) aby dolac plynu chlodzacego, jakiez bylo moje zdziwienie gdy w zbiorniczku zamiast niebieskiego plynu (czyt. petrygo) moim oczom ukazala sie blotnista masc, jakby zupa grzybowa czy cos w tym stylu, shiiiit pewnie nie jeden juz przerabial ten temat okazalo sie ze padla glowica w 2 miejscach dokladniej w podporach walka rozrzadu spawac nie bede, dzwonilem nawet do zakladu gdzie spawaja takie rzeczy - odrzadzili mi ten patencik. szukam teraz ostro w autogieldzie, nie dosc ze ciezko jest znalesc cokolwiek to jeszcze te ceny, widze ze ponizej 700 zeta nie mam co nawet marzyc o kupnie glowicy:/
a teraz pytania:
dorwalem jedno ogloszenie, kolo sprzedaje glowice od 2.3 i cos mi mowil ze nie jest pewien ale chyba te glowice od 2.3 sa takie same jak od 2.0. Troszku dziwna sprawa ale nawet na stronce http://www.realoem.com/ z listami czesci wylookalem ze glowica od 2.0i ma ten sam numer co glowica od 2.3i
teraz pytanko, czy ktos z was wsadzal juz taka glowice od 2.3 do 2.0 litroweo silnika? musze sie podeprzec na jakis faktach zanim kupie, a moze ktos z Was ma do sprzedania glowice takaq jakiej szukam? jestem z wrocka, kontakt via email: przeszczepoleo@interia.pl