Mam bejce E30 M10 i ostatnio miałem stłuczkę gość rozwalił mi kufer dośc tęgo ale autko jeżdżi myślę nad sprzedażą i mam pytanie jaki model i śilnik jest mieć najlepiej żeby cieszyła w rossądnej cenie do roku 1994 bo moja na gażniku po roku już wydawała mi się trochę mulasta a lubię nieraz przydeptać poradzcie coś
ja po dlugich juz latach spedzonych z BMW, gdybym dysponowal funduszem, znizkami na OC kupilbym 5-tke e34 535i...mi sie wydaje ze polaczenia auta wygodengo i szybkiego, rodzinnego i indywidualnego....mozna kupic juz od 9tysi z raichu i wcale nie musibyc szrotem
ale kolega chcial kupic jak napisal za ograniczony budzet..a kupujac M3 e30 trzeba dysponowac nieograniczonym budzetem...kupujac z niemiec w lux stanie trzeba miec 40tys + oplaty...kupujac w zlym stanie trzeba miec 20tys + kupe forsy na czesci....( niedostepne czesci...)...tansze w utrzymaniu jest m3 e36...i w kupnie tez w sumie tansze...na allego w tej chwili jest chyba z 5sztuk...m3 e30 jak juz pisano na tym forum nie raz to najlepsze auto BMW i najlepsze auto puszczone na drogi wogole w histori motoryzacji..dlatego kocham e30-tki kiepskie kopie m3
z tego co widzię to pomarzyć sobie mozemy, ale kolega raczej myśłi bardziej racjonalnie więc chyba z m3 zrezygnuje
pytanie tylko jeszcze do kolegi:
- co rozumiesz pod pojęciem rozsądna cena tz. jaki masz budżet??
- czy wogóle myslisz o czymś większymn czy w grę wchodzi tylko e30?? jęsli tak to oczywioście że 325e lub 325i....
- jeśłi to jest budżęt w granicach 9tyś to wydaje mi sie że nie ma co się rzuciaćna e36 no bo co wychaczysz 316, 318 a piszesz że chcea coś mocniejszego......
_________________ Marcin
Klubowicz
GG 6271263
------------------------------------------------------
nawet Papież jeździ BMW > Bóg powiedział ludziom co dobre :)
sławro [Usunity]
Wysany: 2005-09-21, 19:50 no właśnie
Dzięki za rady ale 325i napiszcie coś więcej o silnikach i osiągach bo same numerki to mi nie wiele mowią jeżdzę od dwuch lat moją i jestem zadowolony ale robiąc ja i wkładając kasę to itak jestem w plecy a teraz są dość warunki na kupno w dobrych pieniądzach jakiejś bejcy a niemam tyle kapusty żeby szarpać się na coś drogiegi bo jestem fizolem i nie zarabiam zbyt wiele a cena do 9tys
masz mało kasy chcesz piekne bmw z pieknym silnikiem 2,5 m20 zadzwon,napisz,zadzialaj wszyscy wiedza ze moje auto jest piekne ... kazda kobieta w moim miescie Ci to potwierdzi pozdro
_________________ Systemy alarmowe, pozarowe, monitoring projekt, wycena Pisac PW