Wysany: 2005-09-01, 18:20 Re: Początek roku szkolnego
ChriS napisa/a:
Jak miło było dziś pojezdzić po mieście,tyle ładnych sikorek chodziło po ulicach A jak się wystroiły ho,ho.A u Was jas było?
Stary pracujac w Metrze Warszawkism moja głowa chodziła jak fotoradar cyk cyk cyk - dzisiejszy dzien w pracy nazwanym był B jak Bombelki.Szkoda ze aparatu prawdziwego nie mam bo to co chodziło to az szczeka opada.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Pomg: 4 razy Doczy: 21 Sie 2005 Skd: Mińsk Mazowiecki
Wysany: 2005-09-01, 19:01
ehh tez bym wolal ogladac panienki bedac w pracy ale niestety mam ich pod dostatkiem we wlasniej szkole........jedne brzyd od drugich ale mozna cos z tego tlumu wylowic.
ale mozna tez jechac na Wilge(moze ktos zna, najwieksza westownia i latwe :cenzura:,duzo dupp).......
ja sie dzisaj dowiedzialem ze w mojej szkole jest 600set chlopa i 900kobiet zobaczymy jutro jakie nowe sikorki przyszly oby tego posta nieprzeczytala moja ania pozdro a to prawda w pulawch sa bardzo ladne sikorki
_________________ sprzedam czesci do e30
gg 4521730
tel 607254606
Pomg: 4 razy Doczy: 21 Sie 2005 Skd: Mińsk Mazowiecki
Wysany: 2005-09-01, 19:46
III i IV klasy liceum też zaczynały dziś rok szkolny
hmm
a ja mysalalem ze juz IV klas nie ma? no ale moge sie mylic w koncu jestem w 3 i matura w tym roku
nie wiem jak bruner ale ja nieraz chętnie bym wrócił do szkoły - tak pięknie tam było 8)
ja skończyłem LO 3 miechy temu....
juz tęsknię - poważnie
_________________ Airbrush Studio
Łukasz Łukasik
ul. Witosa 18
76-251 Kobylnica k/Słupska
tel. 693 98 13 60
# lakiernictwo artystyczne (airbrushing)
# polerowanie, chromowanie etc...
# przeróbki mechaniczne (kolektory, wydech, dolot, inne...)
# przygotowanie aut do sportu: drift, street, 1/4mili, offroad w kategorii przeprawowow-turystycznej oraz sprawnościowej w klasie turystycznej i wyczynowej (doświadczenie poparte osiągnięciami w obu klasach)
# car-audio - pełna oferta na usługi montażowe i inne - przygotowanie aut do zawodów zgodnie z przepisami Emma i PASCA
Buduje FatRabita czyli Golf MK2: silnik po drobnym tuningu i remoncie dostał nowy dolot, pełen wydech przelotowy, zawieszenie Monroe + SPAX -60/60, felgi Rondell 225/16",wnętrze przygotowywane jest pod Mistrzostwa Polski CAR AUDIO i wiele innych - w ciągłej przebudowie... - zamienie na E30 325i
oj wrócił bym wrócił.... beztroskie życie to były czasy, a teraz muszę kombinować żeby na Tarnóffff dotrzeć
_________________ Marcin
Klubowicz
GG 6271263
------------------------------------------------------
nawet Papież jeździ BMW > Bóg powiedział ludziom co dobre :)
Go
Wysany: 2005-09-02, 00:12
Jak ja dziś sobie popatrzyłem w Nowym Dworze Mazowieckim, na te licealistki w białych bluzeczkach... to tylko utwierdziłem się że wybrałem dobry kierunek studiów
P.S.
Można by się zebrać większą grupką i jechać na "Wilgę" jeżeli Was by to bawiło ja jestem za.