Wysany: 2007-01-09, 17:58 [E36] Boss ->> 318is coupe
Oto moje drugie auto w oryginalnym kolorze:) Jak dorwe aparat zrobie wiecej fotek Wyposarzeenie:
rok 92,klimatronic,el.szyby i lusterka oraz rolata tylnej szyby, c.z ,skora,alarm,abs,wspomaganie,mały komputer pokładowy , kierwonica momo ,
M-pakiet,obnizona Tyle narazie odkryłem
w
Ostatnio zmieniony przez center 2007-10-08, 23:17, w caoci zmieniany 11 razy
O żesz w morde jeża , Białe Etrzydzieści sześć w kupe, niezły old school , Stary jak cie kiedyś spotkam musisz mi pozwolić spalic blanta w tym aucie, podjarałem sie
Autko super się prezentuje! Bardzo mi się podoba biel na e36 coupe. Ja bym jednak nie malował listew. Sprzedajesz ją z tego co widziałem... Co będzie po niej?
skorka w srodku sliczna...ogolnie nie za bardzo lubie e36...ale ta jest ladna:)
_________________ "Zyje od wyscigu do wyscigu. Przez te10sekund od startu jestem wolny..
Moge idac szczesliwy wpasc pod kola jaguara..
All in all you were all just bricks in the wall.."
E30 325i cabrio
E46 320i sedan
sprzedam e46 330ci 2004r..
no i cabrio..
Klimatronic nie jest oryginalny tylko panel a reszta jest na podzespolach bmw
teraz musze tylk kupic tylnia lampe bo jest peknieta i przednia zmienic na soczewke to moje najblizsze plany
Klimatronic nie jest oryginalny tylko panel a reszta jest na podzespolach bmw
teraz musze tylk kupic tylnia lampe bo jest peknieta i przednia zmienic na soczewke to moje najblizsze plany
Zmień lampy tył na m3 będzie o wiele lepiej wyglądać.
ladna naprawde, pare drobiazgow bym znienil/poprawil, podniesc tylni zderzak bo troche wisi, wywalic blende brewki i poprawic nerki jakos krzywo sa i ten kierunek przedni, zeby nie bylo lipy
Ladna,ładna.Lampy z tyłu bym zostawił.Nie są złe.Zderzak z tyłu można by było wymienić na ten od mki.Słabo widac srodek ale fajna.Fajna skóra i ładne obniżenie auta.Witamy kolejna E 36 na tym forum.
Śliczniutki ten Albinosek A w środku slodki jak malina
Naprawde bardzo ladne auto. Poprawisz tylko kilka rzeczy o ktorych pisza chlopcy i bedzie full kozak.
Nieczesto to pisze ale jestem pod mega duzym wrazeniem, wiec dbaj o tego bialego kroliczka