Witam, Próbowalem zaprogramować kluczyk w e39, żeby działał central z pilota... To wszystko co pilot był w stanie pokazać.. zero rekacji siłowników... przy drugim sposobie (na odwrót z przyciskami) w ogóle dioda nie mruga na kluczyku po zrobieniu kombinacji...próbowałem na rózne sposoby chyba z 50 razy i nic.. wymienilem baterie bo czytalem ze jak jest słaba to tez moze sie nie udać... moze nie mam jakiegos modułu lub czegos innego? nie wiem... czy ktos powie mi co źle robie lub czego nie robie albo czego nie mam lub potrzebuje żeby to wszystko zadziałało... pozdrawiam
dynamical [Usunięty]
Wysłany: 2015-05-14, 11:41
Pewnych rzeczy nie warto wykonywać samodzielnie, bo można osiągnąć dużo gorszy efekt od zamierzonego...wiem, że samodzielna naprawa to oszczędność, ale jeśli coś źle zrobimy, to i tak trzeba będzie pojechać do warsztatu, Ja ze swojej strony polecam serwis Toyota Zabrze:http://www.serwistoyoty.pl/ Bardzo rzetelnie podchodzą do roboty i jeszcze się nie zdarzyło, żeby zrobili coś źle...