Pomóg³: 14 razy Do³±czy³: 14 Wrz 2006 Sk±d: Warszawa
Wys³any: 2009-10-09, 12:02
Nowa Astra wygląda świetnie ! Białą z dobrym kołem i na lekkiej glebie naprawdę się miło ogląda... Golf jak to Golf poprawny ale ogór straszny.
_________________ Nie Umiesz Ustawić Zaworów w Swoim M20/M30 ? Call On Me !
jak dla mnie to faworytem jest Mazda 3. Astra jest bardzo podobna do całej gamy toyot , hond i tego stylu, które te marki lansują a mi on się w ogóle nie podoba. Nie obraziłbym się też gdyby wygrała Panamera
_________________ ... umysły marne potępiają wszystko co przechodzi ich miarę ...
to było tak dawno temu, że nikt z jurorów o tym nie pamięta... teraz wygywają jakieś Priusy i inne badziewia...
hmm no nie powiedziałbym... a Ford S-Max?Moim zdaniem świetny samochód (spooro nim jeździłem z resztą pracuję w Fordzie) i uważam, że nie jest to zwykła popularna tandeta a mimo to wygrało
Pomóg³: 17 razy Do³±czy³: 12 Maj 2005 Sk±d: TrójkÄ…tTrzechCesarzy
Wys³any: 2009-10-19, 23:24
sorry Dixi, ale porównywanie porscha-ka, merca S-klas-se i jakiegoś forda (ja nawet nie wiem jak to wygląda, ten S-max ) - o co innego mi chodziło... kto jak kto, ale Ty powinieneś rozumieć o czym piszę...
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
RoboCop, hyhyhy rozumiem rozumiem Fakt, że może przesadziłem porównując go do porsche czy eSy, ale mieszanie go z clio i innymi badziewiami też jest ciut przesadzone... Faktem, natomiast jest to iż wygrywają najczęściej auta tanie.
ps. BMW choć raz wygrało ten konkurs?
nie wygrało -zdajesie e34 było blisko, tak mi coś się przypomina stary numer "Auto Techniki Motoryzacyjnej"
Ja tam bardziej kojarzę E21, E23 czy E32 że "były" blisko, ale tylko były...
Cytat:
dla mnie ten konkurs to lipa straszna...
Ale jak potem się dany salon 'chwali" że ich samochód jest najlepszy. Czysta marketingowa gra, kiedyś wszystko było inne i dlatego wygrało porsche....
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach