Wysłany: 2004-04-21, 17:18 szeroka listwa
mam pytanie czy mozna gdzies kupic szeroka listwe do 2drzwiowej e30. taka od listwy bocznej az do progu shcodzaca? jak ktos ma pojecie to prosze o odp i moze ile to moze kosztowac????????????????????????
Anonymous Gość
Wysłany: 2004-04-21, 18:06
najprawdopodobnie chodzi ci o spojlerek m-technika ciezko z tym sam kiedys szukalem i lipa popytaj u tych co robia spojlerki moze cos wymysla
Pomógł: 11 razy Dołączył: 19 Mar 2004 Skąd: Warszawa Skorosze
Wysłany: 2004-04-21, 20:18
to jest listwa progowa w stylu RIEGER GTS? Jeśli tak to arni tym handluje! Wal do niego na PW, albo sam tu zaraz wskoczy, weź fotkę znajdź o co ci chodzi, bo domniemuję że własnie o nakładkę progową:
Wysłany: 2004-04-21, 21:12
nie to nie takie . one sa szerokie na prawie polowe drzwi. demontuje sie listwy ochronne z drzwi i blotnikow. to jest cos w stylu merola124szeroka listwa. ale dzieki
Wysłany: 2004-04-21, 21:15
nie to nie takie . one sa szerokie na prawie polowe drzwi. demontuje sie listwy ochronne z drzwi i blotnikow. to jest cos w stylu merola124szeroka listwa. ale dzieki
Wysłany: 2004-04-21, 22:05
lukas dzieki wlasnie o to mi chodzi!!!!!!!!!!!!! ja mam w waskiej lampie ale to raczej bez roznicy. wiesz moze jak to jest mocowane(przyklejane czy co?) i gdzie i za ile to dostac?[/img][/quote]
Siemano też bym chciał gdzieś dostac taką listwę mam ale do 4d a do 3 niema ale wiem kto ma taka orginalna tylko niema jednej listwy na prawy tylny błotnik. KOZIOŁ od czerwonej E30
Powiadasz że masz na wąskiej, nieiwem czy wiesz, ale M-Technik, był w dwóch wersjach, do wąskiej i szerokiej lampy. Czyli: M Technik I i M Technik II.
Wracając do tematu, niewiem gdzie i za ile można to kupić.
Co do montażu, to przypuszczam (bo w praktyce tego nie sprawdziłem) że góre montuje się tak jak listwy boczne, a dół jakoś zapina na dżwiach.
Pozdro
_________________ Nie prosta, lecz zakręt jest wyzwaniem ...
Wysłany: 2004-04-21, 22:13
A co z brakujaca? u mnie ze znajomych nikt tego nie moze zalatwic. kumpel nawet w Poznaniu jak byl po czesci to pytał i slabiutko. Ale dobrze wiedziec moze ktos tez bedzie mial niekompletna i uda sie zebrac calosc.