a no i zapomnialem dodac w moim opisie ze nie zmieniam nic dlatego ze komus sie cos nie podoba:)) mi sie takie lampy podobaja dlatego zostaja:) co do pokrowcow to ich w sumie nie widac dobrze...po tym kawalku faktycznie moze nie wygladaja dobrze ale wcale tak nie jest...jak zrobie troche fotek srodka to wrzuce:) co do oponek mysle ze 17 stki niskoprofilowane beda fajnie wygladaly bo widzialem juz w beemce takie...
P.S auto nie było przypadkiem całe malowane ???? bo zderzaki nie wyglądają na seryjne malowanie że ktoś tak pojechał po całości i pomalował wszystkie listwy...(chyba że jestem w błędzie ) ogólnie ok coupe oprócz przednich lamp ,pomarszczonych pokrowców na fotele
Ostatnio zmieniony przez PiotrekE30 2009-05-01, 00:21, w caoci zmieniany 2 razy
cale nie bylo malowane...listwy pomalowal poprzedni wlasciciel...kupilem ten samochod pół roku temu...mozliwe ze na allegro widziales
autko i tak czeka odswiezenie lakieru wiec bedzie cale malowane...mysle zeby listwy czarne zrobic tak jak w oryginale
[ Dodano: 2009-05-01, 12:27 ]
tak jak pisałem...wrzucam zdjęcia środka...sory za jakosc ale robione komórką...pokrowce zalozone przez poprzedniego wlasciciela...dlatego bo fotel kierowcy jest przetarty ostro...nie robie tego poniewaz i tak zamierzam fotele na skorzane zamienic
Przede wszystkim: pokrowce, reflektory, lampy, emblemat M3 do wywalenia. Plany masz OK, może widział bym tylko szerszą oponę na te 17 cali bo 205/45 będzie średnio wyglądało. Pozdro