czesc chce sie pochwalic swoja nowa zabawka troszke danych:
BMW e36 328i coupe , 95r limitowana seria , w wyposazeniu m-technik pelny wraz z czarnym srodkiem , klima , pólskory recaro , komputer, alu felgi 17" m3 w pakiecie , przebieg 145 tys km udokumentowany do konca w brifie jeden wlasciciel 50 lat . Auto w stanie salonowym.
Kupilem naprawde okazyjnie
.........HAPPY........
wypowiedzcie sie na jej temat . Wkrotce ciekawsze foto
Ostatnio zmieniony przez center 2009-03-20, 18:03, w caoci zmieniany 1 raz
zaraz ci pewnie napiszą żebyś zmienił lusterka na M3, zderzak przedni i dokłądka też M3, felgi najlepiej M-kontur itd.... zdjecia mało wyraźne ale reflektory chyba inne...., ale tak poza tym to bardzo fajny kolor ,)
Fotki średniej jakości, ładna i tez jestem ciekaw tej okazyjnej ceny, mój kolega pare dni temu kupił w niemcowni 320 coupe 95r. w stanie salon za 3 tys. ojro.
zaplacilem za nia 21tys , wydaje mi sie ze nie duzo w porownaniu do innych 328i coupe biorac pod uwage jej stan tech. oczywiscie byla rozbita przodem , ale wszystko wymienione na oryginalne uzywki . Jest ok. Na kielichu jest tabliczka INDYWIDUAL SERIE ....... COS TAM. Moze powiecie mi co to znacza , bo ja wywnioskowalem ze wlasnie jakas seria limitowana.
jak chcesz jakies oceny to : zaloz normalne kolko (a nie stalowa 15-tke) i zrob jej odpowiednia sesje .. wtedy bedziemy sie zachwycac .. a tak .. chyba sam rozumiesz
kujon : nie smiej sie - ty nawet szyberdachu nie masz
_________________ prowadzisz pizzerie
masz kogos znajomego ktory prowadzi
zaraz ci pewnie napiszą żebyś zmienił lusterka na M3, zderzak przedni i dokłądka też M3, felgi najlepiej M-kontur itd.... zdjecia mało wyraźne ale reflektory chyba inne...., ale tak poza tym to bardzo fajny kolor ,)
No mnie sie tez kolor podoba... nie wiem czemu , co do lusterek m3 to sa mocno przereklamowane wiec najlepiej nie ruszac bo te sa tez ladne... Felga oczywiscie do wymiany no i warto zmienic w zderzaku szczeble na kratke i dokupic dyfuzorek
Felge poelcam najlepiej taka ACS jak jest na 3XX coupe (kilka topicow wyzej) , chyba najlepiej pasujaca do e36 bez poszerzen.
. Na kielichu jest tabliczka INDYWIDUAL SERIE ....... COS TAM. Moze powiecie mi co to znacza , bo ja wywnioskowalem ze wlasnie jakas seria limitowana.
Ja mam wersje INDIVIDUAL , mam tabliczke znamionową na kielichu, jest na niej napisany nr seryjny tego individuala, wpisany jest na niej również pełny M-Technik, wersje individual posiadały rożne konfiguracje wyposażenia , niedostepne w normalnych seriach
mysle ze byla to okazja zwracajac uwage na stan auta, gdyz jedzie sie nia jak nowym autem jezdzil nia starszy facet bo tylko on jest w briefie. wszystkie ksiazki z pieczatkami itp. zawieszenie i zaden plastik nawet nie skrzypnie, a silnik sie kreci moment do odciecia. Tylko zeby nie przechwalic.
PS. Felgi sa 17 m-technik tylko nie zalozone mialem. Dyfuzorek tez bym chcial tylko gdzie go kupic, a nad lusterkami sie zastanawiam , bo te tez mi sie podobaja, a jak juz by wymienial to kombinowalbym zeby byly elektryczne.
chodzi mi o taki kolor, a co do felg to nie ukrywam za 1700 zl nowe nic nie dostane innego .Zakupie do nich znaczki sznycla i beda . Fajnie wygladaja na tym et18
Ostatnio zmieniony przez kamil328 2007-02-24, 13:54, w caoci zmieniany 1 raz