Pomóg³: 1 raz Do³±czy³: 25 Mar 2008 Sk±d: Halinów
Wys³any: 2009-02-20, 11:44
no własnie ja tez mam 4 felgi do polerowania i pisze na fajna felge i sie gosciu nie odzywa . czy w warszawie mozna gdzies wypolerowac dobrze felgi poprosze o jakies namiary
no własnie ja tez mam 4 felgi do polerowania i pisze na fajna felge i sie gosciu nie odzywa . czy w warszawie mozna gdzies wypolerowac dobrze felgi poprosze o jakies namiary
aktualnie się tym nie zajmuję, a że czasu nie mam to przepraszam ze nie odpisywałem. Pozdrawiam.
_________________ Uwaga! Zachodzi przy skręcie.
Bilstein B12 on board.
1/4 mili w bmw jest jak lowienie ryb z dziwka...jest fajnie ale nie do tego służy.
www.Fajna-Felga.pl
e34 m60b40 missle car
Ja polecam kolegę Michała z Tomaszowa Mazowieckiego www.blask-felg.pl już nie jeden komplet u niego zrobiłem i bez żadnych obaw i ceny ma konkurencyjne
Pomóg³: 11 razy Do³±czy³: 22 Mar 2005 Sk±d: LUBLIN
Wys³any: 2009-02-25, 11:02
Grzesio napisa³/a:
Ja polecam kolegę Michała z Tomaszowa Mazowieckiego www.blask-felg.pl już nie jeden komplet u niego zrobiłem i bez żadnych obaw i ceny ma konkurencyjne
ja przez Grzesia wysylalem swoje 19" do Michala i robota naprawde profi... jestem mega zadowolony
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach