Wysany: 2009-01-16, 11:43 Potrzebuję założyć centralny zamek z domykaniem szyb itd.
Do E32 bo już mnie denerwuje przekręcanie kluczyka w zamku - jak zrobić??za ile??
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Pomg: 5 razy Doczy: 06 Mar 2007 Skd: Essen (Rzesza)
Wysany: 2009-01-16, 15:31
Proponuje pilota firmy IncaPro - sa zajefajne - pilot w kluczyku - na wzor klucza e46 i e39 NFL,Komfort powinin tez dzialac bez problemu.
Cena takiego kompletu z odpowiednim oklablowaniem pod e32 sadze ze do 200 zeta,instrukcje daja w komplecie - zalozenie trwa doslownie 20 minut
_________________ I Drive Like a Devil......I Feel Like a God...I Die Like a Hero
....i znow powrot do m52b28
Zycie jest zbyt krotkie zeby jezdzic Dieslem
Sterownik z komfortem wpinasz do centralki centrala pod kanapą za kierowcą. 2 kable..\
Żółte złącze pod tylną kanapą 26-cio pinowe. Trzeba się wpiąć w 7 i 16-ty pin licząc od góry.
Koszt 100 zł a zakładasz samemu... Jak znajdę na kompie schemat modułu, to powiem Ci co gdzie i jak, bo to robiłem u siebie... Zresztą był taki temat..
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ostatnio zmieniony przez BADYL 2009-01-16, 16:40, w caoci zmieniany 1 raz
Pomg: 5 razy Doczy: 06 Mar 2007 Skd: Essen (Rzesza)
Wysany: 2009-01-16, 17:10
http://cgi.ebay.pl/inca-p...A1%7C240%3A1318
raczej to...
mialem taki w e36 Qp i teraz bede do Trumiaka zakladal,w e36 jest to naprawde dziecinnie proste - podlaczenie doslownie chyba 6 kabli i tyle...instrokcja od Inca pro jest naprawde genialna - nawet laik to ogarnie
_________________ I Drive Like a Devil......I Feel Like a God...I Die Like a Hero
....i znow powrot do m52b28
Zycie jest zbyt krotkie zeby jezdzic Dieslem
fajne fajne tylko jak sie ma immo trzeba pasylke przekladac
Akurat z tym u mnie nie problem bo immo mam w oddzielnym breloczku
czyli jest opcja z domykaniem tych szyb w e30 zakladajac ten zestaw z scyzorykowym kluczykim ?
jak mam założony centralny to mogę ten kluczyk sobie zaprogramować bez montażu modułów czy tak jakby musiałbym wymieniać całą instalacje centralnego?
zalezy jaki masz ten centralny współczesne centralki ze zmiennym kodem maja taka mozliwosc
natomiast do starej centralki nie doprogramujesz nowego pilota
Kafar mogę prośić żebyś wrzucił schemat modułu, co gdzie i jak podpiąć???? Oczywiście w e32. Czy wersja silnikowa ma znaczenie???
_________________ Auta dzielimy na: dobre, bardzo dobre i auta niemieckie,
Auta niemieckie dzielimy na: dobre, bardzo dobre i BMW,
BMW dzielimy: na dobre, bardzo dobre i E-30
Ostatnio zmieniony przez ANDRZEJ-BIELAK 2009-02-08, 06:30, w caoci zmieniany 1 raz