BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
[E34] 535i GTSZUDI
Autor Wiadomo
gtszudi 
Poszukaj zanim napiszesz !!!

Doczy: 07 Mar 2008
Skd: Pruszcz Gdański
Wysany: 2008-04-20, 09:50   [E34] 535i GTSZUDI

Witam.

Chciałem wam zaprezentować moja nowa furkę , przesiadłem sie z kultowego E30 , które było naprawde piękne i w super stanie , że aż żal mi się było z nim rozstawać ale cóż na rzecz komfortu i osiagów E34 , które zaprezentuję teraz :

Jest to BMW 535i E34 91' kolor grafit (nie ma oznaczenia lakieru na kielichach , bezwypadkowe , sprawdzane odrazu przy zakupie) 350000 przebiegu , instalacja LPG , konkretnie ogromne spalanie , minimum 20 litrow :/ wyposażenie dosyć bogate czyli :

- Klimatyzacja
- Elektryczne szyby x 4
- Elektryczny szyberdach
- Skórzana tapicerka czarna

reszta wyposażenia jest tak jak w każdej E34 , stan skór jest super , zupełnie jakby miały może 100 tys a nie 300 przebiegu , silnik ok gdyby nie ogromne spalanie , teraz muszę założyć koła , jakieś 17' albo 18' BBS albo ori BMW , znaleźć jakieś ładne lampki na przód i tył , i w sumie wystarczy.

Oczywiście obowiązkowa myjnia po pierwszym zakupie (myjnia w Mercedes Benz czyli moim zakładzie pracy)

A tu fotki bestii w dzień :

Dodam , że osoba z która sie zamieniłem na samochody , moje E30 totalnie zburaczyła , koleś przyciemnił oryginalne brązowe szyby na które polowałem trochę czasu , załozył zderzaki "tuningowe" , wstawił wydech mugena , spoiler na klapę jak w Alfa Romeo 156 zamiast mojego M-technic , normalnie jak zobaczyłem później moje byłe E30 to serce mi sie na części krajało :(
Ostatnio zmieniony przez gtszudi 2008-04-20, 10:23, w caoci zmieniany 3 razy  

SuT 
B...M...W...

Doczy: 16 Wrz 2007
Skd: Radom
Wysany: 2008-04-20, 11:26   

e34 ladne;] czysto masz pod maska;] no i ladnde wyposarzenie, czekam na zmiane felg;]

p.s szkoda e30... jednak sa ludzie ktorzy uwielbiaja szpachle...

2010 e28 528i http://www.youtube.com/watch?v=YPlgA_q9JZ8

gtszudi 

Doczy: 07 Mar 2008
Skd: Pruszcz Gdański
Wysany: 2008-04-21, 19:13   

dzis zrobilem normalne fotki , umytego auta , musze jeszcze przepolerowac lakier bo wydaje sie jakby bez polysku , ale wazne ze umyte i odkurzone :]

Ostatnio zmieniony przez gtszudi 2008-04-21, 19:14, w caoci zmieniany 1 raz  

brozki 

Doczy: 05 Sty 2007
Skd: Mokrzyska/Brzesko
Wysany: 2008-04-23, 08:03   

No ładna ta twoja becia !! Silnik fajny a to ze duzo pali to standard :D Tylko mi ten tłumnik koncowy nie pasuje on chyba jest od TD ale pozatym Becia OK

Sputnik 

Doczy: 18 Cze 2006
Skd: Wrocław
Wysany: 2008-04-23, 09:55   Re: 535i GTSZUDI

gtszudi napisa/a:
Dodam , że osoba z która sie zamieniłem na samochody , moje E30 totalnie zburaczyła , koleś przyciemnił oryginalne brązowe szyby na które polowałem trochę czasu , załozył zderzaki "tuningowe" , wstawił wydech mugena , spoiler na klapę jak w Alfa Romeo 156 zamiast mojego M-technic , normalnie jak zobaczyłem później moje byłe E30 to serce mi sie na części krajało :(

Codziennie ja oglądałem na allegro jak obraz mona lizy. Szkoda ,że mam chwilowo kłopoty finansowe i nie mogłem sobie na nią pozwolić :/

Bandit 

Doczy: 02 Lut 2008
Skd: Łódź
Wysany: 2008-04-23, 23:42   

brozki napisa/a:
Tylko mi ten tłumnik koncowy nie pasuje on chyba jest od TD

Właśnie o co chodzi z tą końcówką? A może był robiony swap z diesel na benzyne i końcówka została :?: . Jeżeli nie używasz haka to go zdejmij - wygląd fury tylko zyska

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: