BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
"Wiosenne porządki"
Autor Wiadomo
grzesiek660 
Poszukaj zanim napiszesz !!!

Doczy: 05 Pa 2007
Skd: Mińsk Mazowiecki
Wysany: 2008-03-20, 00:11   "Wiosenne porządki"

Mam kilka pytanek bo biorę się za porzadki w mojej niuni:)

Sprawa pierwsza: centralny zamek od strony kierowcy- przekręcam kluczyk do oporu w prawo, żeby zamknąć drzwi a zamek nie reaguje. Z drugiej strony jest lux( tam centralny łapie zaraz po przkreceniu w lewo a \od strony kierowcy zawsze musialem cisnąć o 90stopni. Spotkał się ktoś z tym?

Sprawa druga: falowanie obrotów- naprawde różnie, raz jak jest zimny pofaluje chwilkę i ustabilizuje się, gorzej jest jak silnik jest nagrzany, odpalam go, a on bardzo często ma duże falowania obrotów nieraz takie, że aż gaśnie a nieraz tak ze chwile pofaluje i ustabilizuje się.

Sprawa trzecia: INSPEKCJA jak wyglądają żarówki które świecą na zielono przy inspekcji. ile kosztują gdzie je można dostać i jak je zmienić? Sprawa nastepna akumlatorki inspekcji. To sa zwykle baterie? jak tak to jakie i jak je zmienic?

Sprawa czwarta: GONG- nie chodzi(mam kompa OBC I) gdzie znajduje się głośnik od gonga?

Sprawa piąta: ODPRYSKI NA LAKIERZE mam w cholere małych odprysków pewnie od kamieni...znacie na nie jakiś dobry sposób?

Proszę o odpowiedzi bo nie chce czegoś zepsuć jak dorwe się do tego.

Z góry dzięki.

duchX
[Usunity]

Wysany: 2008-03-20, 00:38   

1 nikt wrozka nie jest i nie wie czemu tak masz od tego jest elektryk
2 raczej nikt Ci nie pomoze bo nie wiedomo jaki masz silnik (bylo juz o falowaniu kilka razy na forum poszukaj )
3 to zalezy sa i zaroweczki i diody zalezy jak zmienic akumulatorki i jakie sa bylo juz o tym na forum poszukaj
4 bylo na forum gdzie gong
5 sposob jest jeden oddac do lakiernika albo zaprawic zeby nie zaczelo rdzewiec

SZUKAJ SZUKAJ SZUKAJ

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku