Stary strucel, ale jeździ, niektórzy może już znają to auto z innego forum.
BMW E36 320i M50B20 z szambem na trasy, bez VANOS’a. Ciekawostką jest układ wydechowy, który budzi kontrowersje – od kolektora tylko jeden tłumik (zmodyfikowany środkowy) i dwie rury idące do końca po lewej i po prawej. Żadnego katalizatora, o Berlinie mogę już zapomnieć.
Coś nie wyszło jeśli chodzi o latanie bokiem, ale można posłuchać jak toto chodzi, niektórzy mówią, że jak trabant, może dlatego, że w końcówkach przy odpuszczaniu gazu wybuchają resztki paliwa?
W Carfixie...
W styczniu banda pajaców wybiła mi tylne lampy, a w warsztacie mieli akurat takie (przy okazji pozbyłem się ulterowskich fiflaków, za które mnie wieszać już chcieli).
Do tego wyposażyłem się w nowe kierunki, bo tamte nie pasowały kolorem do tylnych lamp. Miały być dymione, ale okazało się, że nie są. Póki co niech siedzą i służą, dopóki porządnych dymionych nie ustrzelę.
Mam jeszcze pług pod zderzak, nie znalazłem czasu, żeby go zamontować, ale do końca lutego powinien już wisieć pod zderzakiem.
I to by było na tyle póki co, pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony przez Kubenzy 2008-02-20, 20:34, w caoci zmieniany 4 razy
Wiem, wiem że tak powinno być, ale podczas tych przejazdów widać ogarnęła mnie pomroczność jasna, bo parę dni wcześniej wychodziły mi boki całkiem dobrze.
Wnętrze wstyd pokazać, fotel kierowcy obciągnięty niebiesko - czarną skórą, boczki w niebieskim, ogólnie szału nie ma i wszystko trzeszczy.
FAHER napisa/a:
aluski by sie przydały i było by super---a będą a najbliszym czasi????????pozdro
Nie, za to będą nowe opony, nowa skrzynia, nowe łożyska, dyfer, sprężyny... wszystko w swoim czasie.
Ostatnio zmieniony przez Kubenzy 2008-02-10, 14:18, w caoci zmieniany 5 razy
Trosze mało widać natych zdjęciach wrzuć więcej zdjęć
Pozdro
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Było E30 325 Touring , E32 730 V8 , E30 325 MT I , E34 540IA , E38 740IA
Siemka
Kebabik Ok tylko wymaga trochę pracy. co do kierunków to pewnie lepij wyglądały by na czystym samochodzie ....... kontrast byłby mniejszy.
Pozdro i powodzenia!
Marcin