Tak tak dawaj zdjęcia środka co prawda widziałem ją na żywo ale co tam
Na żywo dużo lepiej prezentuje się na tych felach
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Było E30 325 Touring , E32 730 V8 , E30 325 MT I , E34 540IA , E38 740IA
Teraz jest WRANGLER , Cooper S, E81 118i
Dylek Poszukaj zanim napiszesz !!! enduro na wypasie :D
Doczy: 17 Sty 2007 Skd: china
Wysany: 2008-10-19, 15:24
hi!
wnetrza srodka w krotce beda
Grzes odnisnie felunku to raczej go nie widziales bo on jakos od paru dni na gracie
Grzes odnisnie felunku to raczej go nie widziales bo on jakos od paru dni na gracie
A co miałeś wcześniej ? Nie coś podobnego ?
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Było E30 325 Touring , E32 730 V8 , E30 325 MT I , E34 540IA , E38 740IA
Teraz jest WRANGLER , Cooper S, E81 118i
Dylek, jak chodzi Twoje auto w porównaniu z 328 vafeleka?
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
Wysany: 2008-10-21, 15:57
RoboCop napisa/a:
Dylek napisa/a:
Grzes wczesniej byl ACS
Te nowe chyba lepiej pasują do e46
Dylek, jak chodzi Twoje auto w porównaniu z 328 vafeleka?
Hi!
Robo te lepiej leza bo cal wieksze to chocby jedna sprawa, fakt faktem troche tra z tylu, cza to ogarnac ale to powoli.
Grat w porownaniu z Vafla to nie wiem bo sie nie scigalismy. Ale jak z nim jezdze to wydaje mi sie ze zapier jak nie wiem. Z drugiej strony slysze to samo jak on ze mna jezdzi.
Pozdrawiam
mysle ze podobnie jezdza a dla zabawy mozemy poprobowac swoje autka na ktoryms ze zlotow taki maly turniej zrobic dla wszystkich 328 nie wiem co na to klubowicze ale sie okaze
_________________ grunt to zawieszenie
Wysany: 2008-10-22, 12:30
Vafelek mysle ze ty bedziesz musial sie niedlugo z m3 probowac bo 328 to raczej nie pojezdzi obok