Wysany: 2008-02-09, 00:49 1 miejsce za wyglad na zlocie w Toruniu
Witam nie wiem czy w dobrym miejscu umieszczam posta ale jak to zobaczyłem to się troszkę zdziwiłem i zresztą sami zobaczcie http://moto.allegro.pl/it..._6_m40_gaz.html
nie przeczę że właściciel włożył sporo czasu aby to tak wyglądało ale pierwsze miejsce w Toruniu to jest chyba niewiarygodne
nie przeczę że właściciel włożył sporo czasu aby to tak wyglądało ale pierwsze miejsce w Toruniu
chyba w konkursie KUPA ROKU,
_________________ Auta dzielimy na: dobre, bardzo dobre i auta niemieckie,
Auta niemieckie dzielimy na: dobre, bardzo dobre i BMW,
BMW dzielimy: na dobre, bardzo dobre i E-30
Pamiętam że kiedyś Jacek Menel na jakimś zlocie w toruniu wręczał nagrody za największą wioche zlotu i wieśniaki myślały że to za najładniejsze auto
dokładnie, to było dwa lata temu zdaje sie na zlocie ogólnopolskim, miała wygrać żółta szpachla, ale koleś się zwinął i przypuszczam że to te cudo wygrało ...
_________________ ZŁOCENIE i CHROMOWANIE śrubek od felg !
Pamiętam że kiedyś Jacek Menel na jakimś zlocie w toruniu wręczał nagrody za największą wioche zlotu i wieśniaki myślały że to za najładniejsze auto
dokładnie, to było dwa lata temu zdaje sie na zlocie ogólnopolskim, miała wygrać żółta szpachla, ale koleś się zwinął i przypuszczam że to te cudo wygrało ...
Zgadza się była taka akcja
Komisja w składzie Ja,Menel,RoboCop i chyba Bruner wybieraliśmy najbardziej nieudany tuning BMW i faktycznie nasz faworyt (żółty) zwiał i statuetkę spoilera dostała ta czerwona.
Sam wręczałem nagrodę
_________________ Żonę możesz mieć tylko jedną,a beemek ile chcesz...