Nie znam tego auta , ale pamietam jego poprzednie auto e34 525 ktore juz niestety sprzedal . ogladalem je dla kolegi niestety nie spodobala mu sie jasna skora w srodku. ale samo autko bylo super utrzymane naprawde zadbane.
Gosc zna sie na BMW i naprawde dba , mnial jeszcze 540 ale te juz sprzedal .
Uwazam ze warto sie zainteresowac mi mo ze masz troche kilometrow do zrobienia.
Mogę potwierdzić że auto na pewno jest zadbane i doinwestowane. Nie wiem jak obecnie ze stanem technicznym bo dawno już się z właścicielem nie widziałem ale myślę że warto się nim zainteresować.
no ale przednie fotele zmieniane... maja stare szycie... a tylnia kanapa ma nowe szycie... 740i zawsze mialy nowe szycie wiec przednie fotele byly w takim stanie ze ktos podmienil i nie zwrocil uwage ze zalozyl stary typ... same fotele mnie "odrzucaja" a tak sie nie przygladalem... ale pewnie ma kilka innych mankamentow.
Sztuka jest naprawde piękna dawno takiej ładnej nie widziałem Widać że gość dbał o nią i niczego nie boi się pokażać
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Było E30 325 Touring , E32 730 V8 , E30 325 MT I , E34 540IA , E38 740IA